Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Házhozszállítás

Házhozszállítás

KISZÁLLÍTÁS

Figyelem!

Jogszabályváltozás miatt a vény nélküli gyógyszerek 2022. január 1 után már nem rendelhetők futárszolgálattal házhoz.

Minden egyéb terméket  (étrendkiegészítők, vitaminok, gyógyászati segédeszközök, kötszerek, tesztek, tápszerek, kozmetikumok, stb.) továbbra is rendelhet házhoz futárszolgálattal is országszerte!

Egy, az Országgyűlés által nemrégiben elfogadott törvénymódosítás értelmében 2022. január 1-jétől vény nélküli gyógyszereket nem lehet csomagküldő szolgálattal kézbesíteni. Gyógyszertárunk szakszemélyzete által személyesen azonban továbbra is lehetséges. Ezt a szolgáltatást gyógyszertárunk vonzáskörzetében, a teljes Dunakanyarban, valamint Budapest 3. kerületében, Óbudán tudjuk vállalni 15.000 forint vásárlás felett, INGYENESEN.

Webshopunkban az érintett termékeknél a szállítási cím megjelölését követően automatikusan láthatóvá tesszük, hogy milyen szállítási móddal tudjuk rendelését teljesíteni az adott szállítási címre.

Természetesen az egyéb besorolású termékeket (étrendkiegészítők, vitaminok, tápszerek, kozmetikumok, gyógyászati segédeszközök, élelmiszerek) továbbra is ki tudjuk szolgálni az eddig megszokott módon GLS futárszolgálattal vagy Postai csomagküldéssel Magyarország teljes területén belül!

Köszönjük minden kedves Vásárlónk megértését!

gyogyszersziget.hu Szakemberei

 

 

Tovább
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft