Házhozszállítás

Házhozszállítás

INGYENES a kiszállítás 18 000 ft értékű vásárlás felett 2 kg-ig!

Rólunk

S Z A K E M BE R E I N K  

Dr. Ildikó tulajdonos, vezető szakgyógyszerész

Végzettsége és tapasztalatai: gyógyszerész diploma a Szegedi Orvostudományi Egyetem Gyógyszerésztudományi Karán,  majd 7 éves gyakorlat után Debreceni Egyetem Orvostudományi Karán szakgyógyszerészi szakvizsga,  29 éves magángyógyszerészi vezetői tapasztalat

Specializáció: gyógyszerhatástan, mellékhatások, gyógyszer helyettesítés

Jellemző: a csapat vezetője, szereti az embereket, határozott, pontos, a betegeket, vásárlókat megfelelő időben tudja a megfelelő orvoshoz irányítani. Kora reggeltől késő estig is képes precízen és lelkesen dolgozni, mindeközben boldog unoka-rajongó.

András: gazdasági - ügyviteli tanácsadó és koordinátor

Végzettség: humánakadémiai végzettség: EHE

Fő tevékenysége: a gazdasági-ügyviteli és egyéb folyamatok koordinálása és szupervizori tanácsolása

Jellemző: bulldózerként dolgozik és nagyon fontosnak tartja az emberek lelki életét, kitartó biztatásra saját magával is törődik.

Dr. Gigi: személyi jogos szakgyógyszerész 

Végzettség: gyógyszerész diploma a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Gyógyszerésztudományi Karán, majd ugyanazon egyetemen 4 év tapasztalat után szakgyógyszerészi szakvizsga. A Debreceni Egyetem Orvostudományi Karán orvos-egészségügyi szakfordító diploma, angol nyelven.

Specializáció: Várandósgondozás, várandósság alatti gyógyszeres kezelések, valamint csecsemők, kisdedek és gyermekek gyógyszeres kezelése, de otthonosan mozog más szakterületeken is.

Jellemző: dolgaiban pontos, mint az atomóra, pörgősen dolgozik szimultánban is. A köztes szünetben pedig elmegy babát szülni.

Dr. Emőke: szakgyógyszerész 

Végzettség: gyógyszerész diploma a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Gyógyszerésztudományi Karon, majd ugyanazon egyetemen szakgyógyszerészi szakvizsga.

Specialitása: cukorbetegség, mozgásszervi megbetegedések

Jellemző: határozott, kedves természetű. Szereti a Vásárlókat tanáccsal, hasznos információkkal ellátni. 

Hajni: szakasszisztens

Végzettség: Gyógyszerellátási szakasszisztens, Szentágothai János Egészségügyi Szakképző Iskola

Specialitása: a gyógynövények, homeopátiás készítmények

Jellemzői: dinamikus, magával ragadó, beszédes természet, odavan a macskákért. Nagyon jól bírja a sok munkát, alig várta már a webshop elindulását!

Csilla: szakasszisztens 

Végzettség: Gyógyszerellátási szakasszisztens, Szentágothai János Egészségügyi Szakképző Iskola

Specialitása: vény nélkül kapható gyógyszerek, vitaminok

Jellemzői: szelíd, csendes természet. A legnagyobb forgalomban is megőrzi nyugalmát, mindig kedves és segítőkész a Vásárlókkal.

Szandra: vállalkozó

Végzettség: PTF pszichológia szak, IWI edzőszak, ART táplálkozás tanácsadó képzés, gerinctréner képzés, funkcionális cross tréner képzés.

Specialitása: egészséges életmód, diéták, fogyókúra, szálkásodás, izomépítés, táplálékkiegészítők. Szandra felel ezen felül a webshop megjelenésért, beleértve a desgin elemeket, marketinget is.

Jellemző: Pörgős munkagép, határozott jellem. Kiváló csapatjátékos, és mint pszichológus, jól hangolja a környezetében levő emberek lélekhúrjait is.

100 % M A G Y A R   T U L A J D ON 

Gyógyszertárunk a Dunakanyar szívében, Tahitótfaluban található 100% magyar, családi tulajdonban és családi működtetéssel.

Patikánk saját laboratóriumában széleskörű gyógyszerkészítés van, készítünk többek között kenőcsöket, szemcseppeket, kúpokat, gyermek gyógyszereket, kanalas gyógyszereket is. Gyógyszertárunkban megtalálhatóak továbbá saját receptúra alapján előállított natúrkozmetikumaink is, mint például hidratáló arc-és kézkrémek, zsírpótló krémek, testápolók, hajmosók, arclemosók, radírok, különböző bőrpuhító és védő krémek, babaápolással kapcsolatos krémek, kenőcsök.

S Z Ü K S É G B Ő L  W E B S H O P 

Gyógyszertárunk online térbe való kimozdulását a törzsvásárlóink ihlették: megláttuk az erre vonatkozó hiányt az elmúlt időszakban és elhatároztuk, hogy mi is tenni akarunk: elkezdtük a gyógyszer házhozszállítást a teljes Dunakanyarban, a COVID-járványos időszakban. Tettük ezt főleg azokért, akik nem tudtak (karantén vagy betegség miatt), vagy nem mertek otthonról kimozdulni. Ezt követően, körülbelül egy évvel házhozszállítási szolgáltatásunk bevezetése után, kezdeményezésünk most már országos kiszállítássá és webshoppá nőtte ki magát.

G Y Ó G Y S Z E R É S Z I   T A N Á C S A D Á S U N k

Webshopunk egyediségét a személyre szóló Egészségügyi Tanácsadás adja,  mely során Kérdezőinknek, Vásárlóinknak lehetőségük van közvetlen kapcsolatba lépniük velünk, és személyesen szakembereinknek feltenni kérdéseiket.