Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Egészségügyi szolgáltatás

KÉRDEZZEN A DOKIKTÓL!

EGÉSZSÉGÜGYI SZOLGÁLTATÁSUNK ÖNÉRT JÖTT LÉTRE

 KIKNEK AJÁNLJUK? 

Azoknak ajánljuk, akiknek szükségük van gyógyszerészeink tanácsára, javaslataira.

MIT TARTALMAZ A SZOLGÁLTATÁS?

5-15 perces telefonos tanácsadást, előre egyeztetett időpontban.

HOGYAN ÉLHET A LEHETŐSÉGGEL?

Regisztráljon és vásároljon 15 000 ft értékben és ajándékba adjuk 5 -15 perces telefonos tanácsadásunkat!

RÉSZLETEK

Az Egészségügyi Tanácsadás a gyógyszeres terápiáról való felelősségteljes gondoskodás azzal a céllal, hogy határozott eredményt érjünk el a kérdező életminőségének javulásában.

A Tanácsadás során, ha a Kérdező egészséges, akkor az egészség megőrzéséről kap megfelelõ információkat, tanácsokat; ha viszont beteg, akkor gyógyszerészével közösen az elérendő eredmény a következő:

1. a Kérdezőnél jelen levő akut betegség meggyógyítása, tüneteinek enyhítése vagy megszüntetése, számára leginkább megfelelő termékek ajánlásával,

2. a Kérdező egészségügyi kérdéseinek megválaszolása, igény esetén beleértve az egyébként folyamatosan szedett, vényköteles gyógyszereinek áttekintését is,

3. szükség esetén orvoshoz, szakorvoshoz irányítás a gyógyulás érdekében.

ALAPPILLÉR a Tanácsadásnak a felhőtlen, egymást kölcsönösen elismerő, őszinte kommunikációs kapcsolat. A Tanácsadásunk nem csak a betegség meggyógyítását, hanem a Kérdező lelki egészségét is fontosnak tartja.
KOMPLEX TANÁCSADÁS: előre megküldött kérdésekkel történő tanácsadás
A TITOKTARTÁS: Tanácsadásunk során Gyógyszerésze a titoktartási esküjének megfelelő etikával jár el, információt semmilyen másik félnek ki nem ad, Kérdezőről dokumentációt nem vezet. Lehetősége van Kérdezőnek anonim módon is kérdezni.
További részletekért keressen bizalommal: a +36 70 423 8060 telefonszámon, hétköznap 10:00 - 15:00 között vagy hello@gyogyszersziget.hu címen.
Figyelem! A Tanácsadás NEM HELYETTESITI AZ ORVOSI VIZSGÁLATOT és nem írja felül az orvos által felállított diagnózist.