Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Sensodyne Rapid White fogkrém 75ml

Sensodyne Rapid White fogkrém 75ml
Sensodyne Rapid White fogkrém 75ml
Mi a fogérzékenység?
Fogérzékenység akkor alakul ki, ha a fogzománc alatt található dentin szabaddá válik. Amikor a dentint meleg, hideg, édes vagy savanyú hatások érik, vagy akár a túl erős fogmosás esetén az inger eljuthat az idegig, amely rövid, éles fájdalommal reagál.

A Sensodyne Rapid Whitening klinikailag bizonyítottan gyorsan enyhíti a fogérzékenységet. Egyedi összetevőjének köszönhetően gyorsan védőréteget képez a fogaid érzékeny területein. Gyorsan enyhíti a fájdalomérzetet és mindennapos használat mellett folyamatos védelmet biztosít.

Használat

Mindig kövesd a címkén található utasításokat. Naponta kétszer, maximum háromszor moss fogat. Minimalizáld a lenyelést, majd köpd ki. A gyors hatás érdekében először az érzékeny fogakat mosd meg vagy nyomj egy borsónyi mennyiséget a megmosott ujjbegyedre és fogmosás előtt gyengéden dörzsöld be vele az érzékeny területeket (maximum napi kétszer) egy percig.

A márkáról

A Sensodyne a fogorvosok által legtöbbször ajánlott és a legnagyobb darabszámban eladott fogkrém. Milliók használják, és bíznak meg benne világszerte. Miért? Mert a Sensodyne fogkrémek bizonyítottan csökkentik a fogérzékenység okozta fájdalmat, és napi két fogmosás esetén hosszantartó védelmet biztosítanak.

Bővebben
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ! :
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ!
További adatok
1 790 Ft
Részletek
Tárolás

Szobahőmérsékleten tartandó.

Biztonsági figyelmeztetés

Ne használd a terméket, ha a csomagolás végein lévő ragasztás hiányzik és a doboz nyitva van. Használat után zárd le a kupakot, hogy ne kerülhessen nedvesség a tubusba. Gyermekektől elzárva tartandó. 12 éves, vagy annál fiatalabb gyermekek nem használhatják, kivéve, ha fogorvosuk, vagy egyéb egészségügyi szakember ajánlja. Az érzékeny fog azonnali fogászati ellátást igénylő probléma jele is lehet. Ha továbbra is érzékenyek a fogaid, vagy a tünetek rosszabbodnak, keresd fel fogorvosod. Ha irritációt észlelsz, akkor hagyd abba a termék használatát. Ha azt tapasztalod, hogy arcod vagy szád megduzzad, azonnal keresd fel fogorvosod vagy orvosod.

Forgalmazó

GlaxoSmithKline-Consumer Kft.
1124 Budapest, Csörsz utca 43.

Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők
Glycerin, PEG-8, Hydrated Silica, Pentasodium Triphosphate, Aroma, Sodium Lauryl Sulfate, Titanium Dioxide, Carbomer, Stannous Fluoride, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Limonene, Ón-fluoridot 0,454% w/w és nátrium-fluoridot 0,0721% w/w (1450 ppm fluorid) tartalmaz.
Adatok
Cikkszám
505456327535
Tömeg
100 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek