Házhozszállítás

Házhozszállítás

Tanúsítvány

SSL Certificate

15 000 ft értékű vásárlás felett INGYENES a kiszállítás, valamint rendelése mellé tanácsadási kupont adunk!

Zsíros, tápláló arckrém

Zsíros, tápláló arckrém
Zsíros, tápláló arckrém
Zsíros, tápláló arckrém
Zsíros, tápláló arckrém
Zsíros, tápláló arckrém
Zsíros, tápláló arckrém
Zsíros, tápláló arckrém
Zsíros, tápláló arckrém
Zsíros, tápláló arckrém
Zsíros, tápláló arckrém
Zsíros, tápláló arckrém
Zsíros, tápláló arckrém

Zsíros, tápláló arckrém

Saját fejlesztésű zsíros arckrémünk egy tökéletes tápláló krém, amely bőrünk mélyebb rétegeiben fejti ki hatását.

Lanolin, valamint ricinusolaj tartalmának köszönhetően már néhány nap múlva érezni fogja bőre feltöltöttségét, kisimulását.

Jellegzetes illatáért természetes édes narancs illóolaj felelős. Illatmentes változatban is kérhető.

       

      Összetevők:

      Desztillált víz, lanolin, kakaóvaj (Butyrum cacao), ricinusolaj (Oleum ricini), kenőcsalap, narancs illóolaj.

       

       

      * metálkék színű kozmetikai tégelybe mérjük ki.

       

      #természetes #natúr

      #itthonkészült #kézzelkészült #magyar

      #állatkísérletmentes #vegán #allergénmentes #parabénmentes #szilikonmentes

      Bővebben
      1 490 Ft
      Részletek

      A lanolin a gyapjas állatok, például a juhok faggyúmirigyében termelődik, és a célja, hogy puhán tartsa a szőrzetet, valamint megakadályozza, hogy a szálak átázzanak. Bár a gyapjútermelés melléktermékeként is ismert ez a viaszos anyag – amit gyapjúzsírnak is neveznek -, kozmetikai felhasználásra már csak a 100%-os gyógyszertári tisztaságú változata kerül, amit préseléssel, és nem vegyszeres tisztítással nyernek ki a gyapjúszálak közül. Így a korábbi híresztelésekkel ellentétben, nem kell attól félni, hogy a lanolin allergén komponenseket hordoz magával.

       

      A lanolin előnye, hogy vízzáró védőréteget képez a bőr felszínén, de mivel rengeteg bőrazonos tulajdonsága van, zsírosságával nem nehezíti el a rétegeket, pont ellenkezőleg, segíti a lidipek munkáját. Könnyen felszívódik, ezáltal mélyre juttatja a kozmetikai hatóanyagokat, szterin összetevői pedig a bőr lipidjeihez hasonlóak, vagyis éppolyan védelmi, vízzáró funkciót töltenek be az epidermiszbe jutva.

      Csakúgy, mint a bőrt szigetelő és óvó zsírréteg, megakadályozza a víz elpárolgását a szövetekből, és ellenállóbbá teszi felszínét a külső környezeti hatásokkal szemben. Vagyis, benntartja a nedvességet,feltölti, kipárnázza a bőrt, és nem hagyja, hogy a felső rétege kiszáradjon, ezáltal utat nyisson a kórokozóknak.

       

       

      A ricinusolaj a ricinus (ricinus communis) nevű nüvény magjából kinyert olaj, melyet hidegen sajtolással célszerű kinyerni, a benne található gazdag hatóanyagtartalom ugyanis hőre érzékeny anyagokat is tartalmaz. A ricinusolaj összetevői között található ricinolsav, olajsav, linolsav, palmitinsav, sztearinsav és E-vitamin, valamint különféle ásványi anyagok.

      Adatok
      Cikkszám
      99999993
      Vélemények

      Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

      Kiegészítő termékek