Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Vivax roboráló kapszula 45x

Vivax roboráló kapszula 45x
Vivax roboráló kapszula 45x
Maximális potencia, őserő, vitális energia, ahol és amikor csak kell!

A KIROBBANÓ VULKÁN POTENCIÁLJA!

A Vivax YTE ® Forte természetes módon növeli az életenergiát, vitalitást, úgy a fizikai, mint a pszichikai állóképességet!

Jótékonyan hat a fizikai teljesítmény növelésére, a libidóra, a normál szexuális működésre, és férfi potenciára is!

100%-os természetes alapanyagok. A komponensek párosításának kiemelt szinergikus hatása van! Egyedi receptúra!

OGYÉI notifikált, legális, egészséges étrend-kiegészítő, szerepel a gyógyszertárak által is megrendelhető biztonságos listán!
Bővebben
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ! :
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ!
További adatok
6 599 Ft
Részletek
A VIVAX YTE ® FORTE KIVONAT TERMÉSZETES MÓDON NÖVELI A TELJES TESTI VITÁLIS ENERGIÁT!
JÓTÉKONYAN HAT ÚGY A SZELLEMI, MINT A FIZIKAI TELJESÍTMÉNY NÖVELÉSÉRE, A STRESSZ KEZELÉSRE, A LIBIDÓRA, VALAMINT A NORMÁL SZEXUÁLIS MŰKÖDÉSRE ÉS FÉRFI POTENCIÁRA IS!

Fontos a prosztata támogatása, hiszen kihat az állóképességre. Mert nem csak a húszéveseké a világ!

A modern társadalomban sok lelki teher és feszültség éri a férfiakat is. Minden fizikai és pszichikai megterhelés kihat a férfi libidóra és állóképességre, akárcsak a nők esetében is.
Nem csoda. Ősi program, "veszély helyzetben", stressz hatására egyik fajnak sem működik a szaporodási ösztöne. Minden korosztálynak lehet olyan kimerítő, kihívásokkal teli életperiódusa, amikor nem tudja hozni a legjobb formáját.
Ez tényleg nem korfüggő. Ezért érdemes tudatosan megadni mindazokat az összetevőket, amelyek hosszú távon képesek feltölteni és vitalizálni, roborálni a férfi szervezetet, mert nem az esemény előtti bogyókban rejlik a megoldás!

A Vivax YTE ® Forte természetes módon növeli az életenergiát, vitalitást, úgy a fizikai, mint a pszichikai állóképességet!

Kiszerelés: 45 db

Összetevők: Tojásfehérje, maca- és rózsagyökér kivonat, fűrészpálma por, arginin, magnéziumo, cink, nyomelemek és folsav
Adagolás: felnőtteknek naponta 2x1 kapszula (reggel és este étkezés előtt 30-45 perccel). Tipp: az első két hétben, amit tekinthetünk "feltöltési" időszaknak is, ajánlott a 3x1 kapszula szedése / nap.
Adatok
Cikkszám
7042290051006
Tömeg
100 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek