Házhozszállítás

Házhozszállítás

INGYENES a kiszállítás 18 000 ft értékű vásárlás felett 2 kg-ig!

Vitagyn C hüvelykrém + 6 applikátor 30g

Vitagyn C hüvelykrém + 6 applikátor 30g
Vitagyn C hüvelykrém + 6 applikátor 30g
Vitagyn C ® hüvelykrém a hüvelyi pH helyreállításával és a kórokozók szaporodásának gátlásával segít a bakteriális eredetű hüvelyfertőzések és a visszatérő húgyúti fertőzések kezelésében és megelőzésében

Kettős védelmet nyújt – gátolja a kórokozók megtelepedését, prebiotikum tartalmával segíti a jótékony Lactobacillusok növekedését
Hozzájárul a hüvelyflóra helyreállításához – egészséges savas közeget teremt
Várandósság és szoptatás időszaka alatt is alkalmazható

Ajánlott baktériumok okozta hüvelyfertőzés (bakteriális vaginózis) és visszatérő húgyúti fertőzések kiegészítő kezelésre és megelőzésére. Különösen hasznos visszaesés és antibiotikumos kezelés után. Pontosan és higiénikusan adagolható a krém mellé csomagolt applikátorral.
Bővebben
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ! :
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ!
További adatok
3 890 Ft
Részletek
A kombinációban lévő másik hatóanyag, az ezüstismert baktérium - és gombaellenes aktivitása további előnyöket jelenthet a bakteriális vaginózisok kiújulásának megelőzésében.

Hogyhogy az ezüst a védő hatású tejsavbaktériumokat nem, csak a kórokozókat pusztítja el?

Az ezüst antimikróbás hatásai kémiai tulajdonságaiból erednek: az ezüst ionizált formája erősen tud kötődni ként, nitrogént, és oxigént tartalmazó fehérje-csoportokkal. A baktériumok falát részint összetett szénhidrátok (poliszaharidok), részint pedig fehérje alkotóelemek képezik. A kórokozó baktérium törzsek falának 90%-át teszi ki a fehérje - komponens, viszont a „jó" baktériumok (tejsav bacillusok) falát 90%-ban összetett szénhidrátok alkotják, és csupán 10%-ban fehérjék. Ezért lehetséges, hogy az ezüst inkább a kórokozókhoz kötődik, és a „jó" baktériumoknak nem árt.

Vitagyn C - duplán jó a hüvelyi fertőzések ellen.

Ezüst: gyorsan legyőzi a kórokozókat és megszabadít a panaszoktól.

C-Vitamin: helyreállítja a természetes hüvelyflórát és véd a fertőzés kiújulása ellen.

Használati útmutató: Vitagyn C savas pH-értékű hüvelykrém:

A savas hüvelyi kémhatás helyreállítása (3,8 és 4,4 közötti tartományban) gátolja a bakteriális vaginózis kialakulásáért felelős mikroorganizmusok növekedését. A savas környezet nem kedvez az E. coli elterjedésének, ezért megakadályozza a húgyúti fertőzések kiújulását. A hüvely savas kémhatása semlegesíti a Trichomonas vaginalist és megakadályozza a Candida elterjedését a hüvelyhámban.

Összetétel: víz, cetil-sztearil alkohol, glicerin, édesmandula-olaj, cetil-sztearil alkohol (20) OE, sheavaj, nátrium-poliakrilát, ezüstcitrát, nátrium-aszkorbil-foszfát, tokoferil-acetát, imidazolidinil-urea, trietil-citrát/bht, szilikonolaj, butil-parabén, izobutil-parabén, izopropil-parabén, maltodextrinek, nátrium-hid-roszulfid, EDTA dinátrium só, tejsav.

Javallat: bakteriális vaginózis és visszatérő húgyúti fertőzések kezelésének és megelőzésének kiegészítésére. Alkalmazása különösen hasznos visszaesés esetén, ill. antibiotikumokkal történt kezelést követően. A Vitagyn C hüvelykrém helyreállítja és fenntartja a hüvely élettani pH-értékét, és elősegíti a természetes Lactobacillus-flóra növekedését. Ezáltal megelőzi, akár a terhesség ideje alatt is, a bakteriális vaginózis kialakulásának kedvező feltételek létrejöttét.

Ellenjavallatok: az orvostechnikai eszköz egy vagy több összetevőjével szembeni ismert túlérzékenység.

Használati utasítás: A készítmény alkalmazása előtt mosson kezet. A Vitagyn C hüvelykrémet naponta egyszer használja, lehetőség szerint este lefekvés előtt, 6 egymást követő napon át. Fenntartó kezelésként hetente 1-2 alkalommal használja, 12 vagy több héten keresztül. A Vitagyn C szagtalan, nem hagy olajos nyomot, és nem színezi el az alsóneműt.

Nyissa ki a tubust, és csavarja a tubus nyakára az eldobható applikátort.

Finoman nyomja össze a tubust, hogy a krém a zárókupakig töltse meg az applikátort.

Csavarja le az applikátort a tubusról, és vezesse be a hüvelybe amennyire mélyen lehetséges. A felhelyezés megkönnyítése érdekében célszerű ezt a műveletet fekvő pozícióban végezni. Nyomja le az applikátor szárát annyira, hogy a krém teljes mennyisége kiürüljön. Az applikátort a használat után ki kell dobni; még egyszer nem használható fel.

Figyelmeztetés: minden helyi alkalmazásra szolgáló készítmény használata túlérzékenységet okozhat, különösen, ha tartósan alkalmazzák; ha ez kialakul, szakítsa meg a kezelést, és forduljon orvoshoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Ne nyelje le. Szembe ne kerüljön. Csak akkor használja együtt más orvostechnikai eszközzel vagy gyógyszerrel, ha ezt előtte orvosával megbeszélte. Az eszköz saját használatra javasolt.

Figyelem: a doboz lezárva, fénytől és hőtől védve tárolandó.

A csomagoláson feltüntetett lejárati idő után, ill. ha a csomagolás bontott vagy sérült, ne alkalmazza a készítményt.

A doboz tartalma: 30 g tartalmú alumínium tubus 6 eldobható applikátorral.

Orvostechnikai eszköz, nem támogatott gyógyászati segédeszköz.
Adatok
Cikkszám
8032585870366
Tömeg
100 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek