Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Trophosan Visiobalance kapszula 360x

Trophosan Visiobalance kapszula 360x
Trophosan Visiobalance kapszula 360x
Speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer. Időskori makula-degenerációs betegek étrendjének kiegészítésére.

A makula-degeneráció ma az időskori látáserősség elvesztésének leggyakoribb oka. Széleskörű klinikai vizsgálatok azt mutatták, hogy bizonyos mikrotápanyagok megnövelt bevitele a látóképességet előnyösen befolyásolhatja. A trophosan visiobalance összetétele megfelel az aktuális tudományos ismereteknek és különösen alkalmas az időskori makula-degenerációs betegek étrendjének kiegészítéséhez. Az alkalmazási terület igényének megfelelően az E és C-vitamin és cink tartalom magas.
Bővebben
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ! :
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ!
További adatok
38 990 Ft
Részletek

A trophosan visiobalance olyan időskori makula-degenerációs betegek étrendjének kiegészítésére szolgáló speciális – gyógyászati célra szánt – tápszer, amely tovább tökéletesített változata az Amerikai Egyesült Államokban végzett „Age-Related Eye Disease Study” (AREDS* – Időskori Szembetegségekről Szóló Tanulmány) tudományos kutatásai során használt összetételű készítménynek. Ennek hatékonyságát ugyanis az „Archives of Ophtalmology” tudományos szaklapban, 2001. októberében publikált areds* tanulmány igazolja. A vizsgálat során alkalmazott összetételtől a mai trophosan visiobalance annyiban tér el, hogy azóta felismert és szintén tudományosan bizonyított okok révén – a dohányosokra való  tekintettel – a ß-carotin tartalmát 15 mg-ról 7,5 mg-ra csökkentették, valamint, hogy hatékonyágát tovább fokozzák, 6 mg Lutein-nel egészítették ki.

Érdeklődés esetén szívesen küldünk Önnek további ismertetőket. Igényét jelezze faxon, levélben vagy e-mail-ben elérhetőségeinken! Reméljük, hogy Ön is arra a következtetésre jut, hogy a trophosan visiobalance sok ember számára kiegészítő tápszer lehet az időskori makula-degeneráció kezelésében.

Összetétel:

1 napi adag (4 kapszula) összetétele:

Energiaérték: 25kJ / 5,8 kcal

Szénhidrát 0,3 g

Fehérje 0,4 g

Zsír 0,1

C-vitamin 500 mg

E vitamin 400 I.E./ 267 mg

Cink 80 mg

Réz 2 mg

Lutein 6 mg

Béta-karotin (A provitamin) 7,5 mg

C-vitamin, E-vitamin, zselatin, kukoricakeményítő, cinkoxid (5,2g/100g), hidrogénezett növényi zsiradék, szacharóz, növényi olaj, luteinészter, beta-karotin, rézcitrát (0,29g/100g), csomósodást gátló (szilicium-dioxid), szinezék (vasoxid, titándioxid).

Fontos figyelmeztetés: Trophosan visiobalance az étrendet kiegészítő készítmény és nem kizárólagos táplálékként javasolt. Csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazandó!

Adatok
Cikkszám
65465721321313654
Tömeg
200 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek