Házhozszállítás

Házhozszállítás

Tanúsítvány

SSL Certificate

INGYENES a kiszállítás 15 000 ft értékű vásárlás felett!

TENA FLEX SUPER 2350 ML NADRÁGPELENKA ÖVVEL 30x

TENA FLEX SUPER 2350 ML NADRÁGPELENKA ÖVVEL 30x
TENA FLEX SUPER 2350 ML NADRÁGPELENKA ÖVVEL 30x
TENA FLEX SUPER 2350 ML NADRÁGPELENKA ÖVVEL 30x
TENA FLEX SUPER 2350 ML NADRÁGPELENKA ÖVVEL 30x
TENA FLEX SUPER 2350 ML NADRÁGPELENKA ÖVVEL 30x

A TENA Flex övvel rögzíthető nadrágpelenka forradalmian új szerkezete, nagy nedvszívó kapacitása, alapanyagai és technológiai megoldásai szivárgásmentességet, komfortérzetet és tökéletes védelmet biztosítanak súlyos inkontinencia esetén is.
E termék használatával az inkontinens egyén önellátó képessége javítható, toalett tréninggel együtt történő alkalmazása esetén a páciens mobilitása fenntartható. A TENA Flex termékek használata segít az inkontinens betegek életminőségének fenntartásában.
A TENA Flex alkalmas arra, hogy egy mozdulattal könnyen és gyorsan levehető.
Megfelelő biztonságérzetet nyújt és megkönnyíti a betegek számára, hogy rendszeresen megpróbáljanak az egészséges emberekhez hasonlóan vizeletet üríteni (toalett tréning). Használata ajánlott:
Aktív, mozgásában önálló, részlegesen korlátozott, illetve kerekesszékes és ágyban fekvő vagy demens/érzékeny betegeknek, nagy mennyiségű vizeletvesztés esetén. A termék Oep támogatott. Használat előtt olvassa el a használati útmutatót és kérdezze meg kezelőorvosa véleményét! Indikáció: 3 éves kortól, napi 300 ml össz-vizeletvesztés felett, gyógyszeresen, műtétileg, speciális tornával vagy ingerlők alkalmazásával dokumentáltan nem kezelhető neurogén hólyag és inkontinenciával járó hólyag-hiperaktivitás, középsúlyos és súlyos stressz-inkontinencia vagy egyéb meghatározott középsúlyos és súlyos inkontinencia esetén, vagy pszichiátriai vizsgálattal dokumentált inkontinencia.

Bővebben
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ! :
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ!
További adatok
5 070 Ft
Részletek


Szakképesítési követelmény: kizárólag a beteg háziorvosa, a következő szakképesítéssel rendelkező szakorvosok javaslatára: sebészet, gyermeksebészet, klinikai onkológia, sugárterápia, fizikális medicina és rehabilitációs orvoslás, neurológia, gyermekneurológia, belgyógyászat, szülészet-nőgyógyászat, gyermeknőgyógyászat, nefrológia, pszichiátria, gyermek- és ifjúsági pszichiátria, geriátria, urológia. A szakorvosi javaslat maximális érvényességi időtartama: 24 hónap.

Kiegészítő feltételek, megjegyzések az indikációhoz: A kihordási idő alatt rendelhető mennyiség alapján számított, naponta felhasználható, egyszer használatos inkontinenciabetétek és nadrágpelenkák összes felszívókapacitása legfeljebb annyi milliliter lehet, amennyi alkalmas a kontrollálatlanul ürülő napi vizelet- és/vagy székletmennyiség biztonságos felszívására. A kihordási időre azonos eszköz többféle típusa is rendelhető azzal a megkötéssel, hogy ezen eszközök együttes mennyisége nem haladhatja meg bármelyik típusú eszköz rendelhető mennyiségét. A szakorvosi javaslat kiadásakor egy alkalommal a felsorolt szakorvosok jogosultak az eszköz rendelésére.

Adatok
Cikkszám
7322540890599
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek