Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Prima Helicobacter pylori gyorsteszt 1x

Prima Helicobacter pylori gyorsteszt 1x
Prima Helicobacter pylori gyorsteszt 1x

HELICOBACTER PYLORI TESZT (Csak a webshopból elérhető)

 Könnyű használat   Megbízható eredmény  Svájci pontosság   Gyors szállítás

A Helicobacter pylori az ember gyomor-bél rendszerének leggyakoribb kórokozója. A fertőzés emberről emberre terjed, széklettel szennyezett kéz, ételek, ivóvíz, tárgyak révén juthat a baktérium a szájba, majd a gyomorba. Családtagok fertőződése sem ritka, akár már gyermekkorban is a bélrendszerbe kerülhet a kórokozó. Szerepe lehet a reflux betegség, a krónikus gyomorhurut, a gyomor-, illetve nyombélfekély valamint a gyomordaganatok kialakulásában.

HELICOBACTER PYLORI FERTŐZÉS ÉS A SPECIFIKUS IgG
A Helicobacter pylori egy olyan baktérium, amelynek ideális élőhelye az emberi gyomornyálkahártya. A fertőzés gyakran tünetmentes, de néha gyomorfekélyt okozhat a gyomorban vagy a nyombélben a vékonybél szegmensében. Ezen állapotok leggyakoribb tünetei a gyomorégés, vagy fájdalom a has felső részén, különösen éhgyomorra vagy kora reggel, amikor a gyomor üres. Egyéb kapcsolódó tünetek közé tartozik az émelygés, a teltség érzet, a reflux, az étvágytalanság, a büfögés, a fogyás és a hasmenés. A fekély néha vérzik, és hosszú ideig anémiát okozhat. Egy hosszú távú helicobacter fertőzés a gyomorrák kockázatának növekedésével jár. A fertőzés felderítésének legegyszerűbb módja az immunrendszer által termelt specifikus antitestek (IgG) jelenlétének ellenőrzése, amit az immunrendszer termel, amikor találkozik a baktériummal, és megpróbálja azt kiiktatni. A Helicobacter pylori teszt pár perc alatt kimutatja ezeknek az antitesteknek a jelenlétét. Használata egyszerű és az eredmény megbízható.

Bővebben
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ! :
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ!
További adatok
4 590 Ft
Részletek

HOGYAN MŰKÖDIK A HELICOBACTER PYLORI TESZT?
IgG antitesteket nagy mennyiségben termel a szervezetünk a fertőzésekre adott válaszként. A Helicobacter pylori Teszt az IgG specifikus Helicobacter pylori antitesteket azonosítja, és jelez, ha a koncentrációja a véreben 15 AU / ml. Néhány esetben 10 AU / ml és 14,99 AU / ml közötti IgG koncentráció is pozitív eredményt adhat.

HOGYAN KELL ALKALMAZNI A TESZTET?
A teszthez szükséged lesz pár csepp kapilláris, azaz hajszálerekből származó vérre. Ezt bárki biztonságosan, egyszerűen és gyorsan egy apró szúrással leveheti az ujjbegyéből. A termék tartalmazza azt a pipettát, amivel  a teszthez szükséges mennyiségű vért össze tudod gyűjteni, se többet, se kevesebbet.

MIKOR HASZNÁLHATÓ A TESZT?
A vizsgálat akkor ajánlott, ha a Helicobacter pylori gyomorfertőzés jelei tapasztalhatók, mint pl. gyomorfájdalom, gyomorégés, hányinger, teltség érzet, szédülés, étvágytalanság, hasmenés és fogyás. A tesztet a nap bármely szakaszában el lehet végezni. Ha gyógyszert szedsz, fordulj orvoshoz, hogy ellenőrizhesse, hogy az általad szedett gyógyszerek nem változtatják meg a vérben keringő IgG szintjét.

AZ EREDMÉNY LEHET TÉVES?
Az eredmény helyes, ha az utasításokat gondosan követed. Azonban az eredmény nem feltétlenül helyes, ha a készülék érintkezésbe kerül más folyadékokkal, mielőtt felhasználnnák, vagy ha a hígító véletlenül ráömlött, ha a vér mennyisége nem elegendő vagy a pipettából leadott cseppek száma kevesebb mint 2, vagy több mint 3. A mellékelt pipetta lehetővé teszi a megfelelő mennyiségű vért begyűjtését.

HOGYAN ÉRTELMEZZEM A TESZTET, HA A ’T’ ÉS A ’C’ VONALAK SZÍNE ÉS INTENZITÁSA KÜLÖNBÖZIK?
A vonalak színe és intenzitása nem fontos az eredmény értelmezéséhez. A vonalaknak teljesnek és homogénnek kell lenniük. A teszt pozitív, függetlenül attól, hogy mennyire intenzív a színe a vonalnak.AZ EREDMÉNY MEGBÍZHATÓ, HA 5 PERCEN TÚL OLVASOM LE?
Nem. A vizsgálatot pontosan 5 perccel az eljárás után kell leolvasni.

MIT TEGYEK, HA AZ EREDMÉNY POZITÍV?
A pozitív eredmény azt jelenti, hogy az IgG osztályba tartozó anti-Helicobacter pylori specifikus antitestek szintje 15 AU / ml vagy nagyobb. A teszt nem különbözteti meg a folyamatban lévő fertőzést vagy a régi fertőzést, ezért fordulj orvoshoz, és mutasd meg neki a vizsgálat eredményét.

MIT TEGYEK, HA AZ EREDMÉNY NEGATÍV?
A negatív eredmény azt jelenti, hogy az IgG osztályba tartozó anti-Helicobacter pylori specifikus antitestek szintje alacsonyabb az átlagosnál. Ha a tünetek továbbra is fennállnak, fordulj orvoshoz.

MENNYIRE PONTOS A HELICOBACTER PYLORI VIZSGÁLAT?
A teszt nagyon pontos. Az értékelő jelentések szerint 87% -ot meghaladó az egyezőségi arány (CI 95%: 87-100%) más referenciamódszerekkel.

MIT TARTALMAZ A CSOMAG?

  • 1 db használati útmutató
  • 2 db steril tű az önszúráshoz és a vérvételhez
  • 1 db fertőtlenítő tisztító géz
  • 1 db üvegcse, amely a hígítószert tartalmazza a teszthez
  • 1 db műanyag pipetta a vérvételhez
  • 1 db lezárt alumínium tasak, amely a következőket tartalmazza: 1 db teszt, 1 db nedvességfelszívó tasak
Adatok
Cikkszám
559685468798987
Tömeg
200 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek