Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Phyteneo Otic Solution fülcsepp 10ml

Phyteneo Otic Solution fülcsepp 10ml
Phyteneo Otic Solution fülcsepp 10ml
A fülcseppet a fülzsír, a víz, a szennyeződések eltávolítására, a külső hallójárat megbetegedéseinek megelőzésére és a fájdalmas tünetek enyhítésére használják gyulladások során. Természetes anyagokkal rendelkező oldat, mely antimikrobiális és gyulladáscsökkentő hatású.

Természetes hatóanyag:
A gyógynövények növényi anyagai (orbáncfű, körömvirág, apróvirágú jégcsap) elősegítik a bőr öntisztító képességeinek regenerálódását és serkentését, antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatással bírnak.

A termék hatékonysága a glicerin és a butilén-glikol képességein alapul. Ezek az anyagok képesek feloldani a lipofil szennyeződéseket (viasz, cerumen), valamint vízzel keveredni és kiöblíteni a mechanikai szennyeződéseket (port stb.). A szokásos szövődmények, amelyeket többek között a külső hallócsatorna rosszabb áteresztő képessége okoz, lehetnek a külső hallócsatorna gyulladása vagy a középső hallócsatorna gyulladása. Az otic oldat hozzájárul a bakteriális fertőzések szaporodásához alkalmatlan környezet megteremtéséhez.
Egy másik gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatású hatóanyag a kolin-szalicilát. A kolin-szalicilát előnye a többi általánosan alkalmazott hatóanyaggal (benzokain, lidokain, cinkokain) összehasonlítva nem szteroid jellege.
A termékben timolt is használnak, amelynek antibakteriális hatása van. Jótékonyan egészíti ki a termék hatásait, különösen a hallójáratban lévő vízmaradványok esetén, ami megfelelő környezetet teremthet a mikrobiális fertőzések növekedéséhez.
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ! :
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ!
További adatok
1 899 Ft
Adatok
Cikkszám
8594071270094
Tömeg
100 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek