Házhozszállítás

Házhozszállítás

Tanúsítvány

SSL Certificate

INGYENES a kiszállítás 15 000 ft értékű vásárlás felett!

Phyteneo Occusept szemcsepp 2x20ml

Phyteneo Occusept szemcsepp 2x20ml

Phyteneo Occusept szemcsepp 2x20ml

Hatékony kezelés olyan rendellenességek esetén, mint könnyképződés, száraz szem szindróma, nem fertőző eredetű akut és/vagy krónikus kötőhártya-gyulladás esetén, szemviszketés, hosszú távú vizuális stressz okozta fáradt szemek miatt. Az oldatot szemmosásra is lehet használni, kontaktlencsét viselők is használhatják.
Bővebben
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ! :
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ!
További adatok
2 190 Ft
Részletek
ermészetes hatóanyag
Az Euphrasia officinalis leveleiben található iridoid aucubint fanyar és antimikrobiális hatása jellemzi. A lecitin tisztított frakciói javítják a szemcseppek viszkoelasztikus tulajdonságait.

Az Occusept termék az ophtalmologicum szemcsepp. Ez jó viszkozitású, izotóniás folyadék az Euphrasia officinalis kivonatával és a LipoZoom lipid komponenssel. A terméket könnyek szubsztitúciójára használják a rendellenes könnyelválasztás során, védőfólia létrehozására kedvezőtlen állapotok, akut és / vagy krónikus kötőhártya-gyulladások, szemviszketés, hosszú távú vizuális stressz utáni fáradtság és szemmosás esetén.

A szemcseppek nem tartalmaznak cisztoszkópos tartósítószereket (BAC). A tartósító hatást a cink-szulfát és az Acidum boricum kombinációja biztosítja.

A folyadék LipoZoom lipid komponenst is tartalmaz - a tiszta szója-lecitin (foszfatidilkolin és foszfatidil-etanol-amin) egy részét. Az ilyen anyagokat természetesen tartalmazzák a könnyek, és javítják a szemvédelmet (meghosszabbítja az ép védőfólia idejét a lipidréteg létrehozása miatt, elkerülve a párolgást és a folyamatos könnyréteg elpusztulását), ami jelentősen növeli a beteg kényelmét könnyképződés esetén rendellenesség.

A foszfatidilkolin foszfolipid; a lipidmembrán fő alkotóeleme az organizmusokban. A foszfatidilkolin forrása különösen a szója, és a lecitinnel együtt kromatográfiás módszerekkel tovább izolálják és tisztítják.

Tartalom: 2x20ml + szemfürdő
Adatok
Cikkszám
8594071270476
Tömeg
72 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek