Házhozszállítás

Házhozszállítás

INGYENES a kiszállítás 18 000 ft értékű vásárlás felett 2 kg-ig!

Phyteneo Occusept szemcsepp 2x20ml

Phyteneo Occusept szemcsepp 2x20ml
Phyteneo Occusept szemcsepp 2x20ml
Hatékony kezelés olyan rendellenességek esetén, mint könnyképződés, száraz szem szindróma, nem fertőző eredetű akut és/vagy krónikus kötőhártya-gyulladás esetén, szemviszketés, hosszú távú vizuális stressz okozta fáradt szemek miatt. Az oldatot szemmosásra is lehet használni, kontaktlencsét viselők is használhatják.
Bővebben
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ! :
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ!
További adatok
2 190 Ft
Részletek
ermészetes hatóanyag
Az Euphrasia officinalis leveleiben található iridoid aucubint fanyar és antimikrobiális hatása jellemzi. A lecitin tisztított frakciói javítják a szemcseppek viszkoelasztikus tulajdonságait.

Az Occusept termék az ophtalmologicum szemcsepp. Ez jó viszkozitású, izotóniás folyadék az Euphrasia officinalis kivonatával és a LipoZoom lipid komponenssel. A terméket könnyek szubsztitúciójára használják a rendellenes könnyelválasztás során, védőfólia létrehozására kedvezőtlen állapotok, akut és / vagy krónikus kötőhártya-gyulladások, szemviszketés, hosszú távú vizuális stressz utáni fáradtság és szemmosás esetén.

A szemcseppek nem tartalmaznak cisztoszkópos tartósítószereket (BAC). A tartósító hatást a cink-szulfát és az Acidum boricum kombinációja biztosítja.

A folyadék LipoZoom lipid komponenst is tartalmaz - a tiszta szója-lecitin (foszfatidilkolin és foszfatidil-etanol-amin) egy részét. Az ilyen anyagokat természetesen tartalmazzák a könnyek, és javítják a szemvédelmet (meghosszabbítja az ép védőfólia idejét a lipidréteg létrehozása miatt, elkerülve a párolgást és a folyamatos könnyréteg elpusztulását), ami jelentősen növeli a beteg kényelmét könnyképződés esetén rendellenesség.

A foszfatidilkolin foszfolipid; a lipidmembrán fő alkotóeleme az organizmusokban. A foszfatidilkolin forrása különösen a szója, és a lecitinnel együtt kromatográfiás módszerekkel tovább izolálják és tisztítják.

Tartalom: 2x20ml + szemfürdő
Adatok
Cikkszám
8594071270476
Tömeg
100 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek