Házhozszállítás

Házhozszállítás

Tanúsítvány

SSL Certificate

INGYENES a kiszállítás 15 000 ft értékű vásárlás felett!

Phyteneo Kolodium Forte oldat 10ml

Phyteneo Kolodium Forte oldat 10ml
Phyteneo Kolodium Forte oldat 10ml
Phyteneo Kolodium Forte oldat bőrelváltozások (szemölcs, tyúkszem, bőrkeményedés) kezelésére, a megkeményedett, hiperkeratotikus bőr, a tyúkszem és a szemölcs kíméletes eltávolítására úgy, hogy ún. keratolítikus hatásának köszönhetően leválasztja a felső, érett, durva, hiperkeratotikus bőrréteget.

- hatékonyan eltávolítja a szemölcsöt, a tyúkszemet és a bőrkeményedést
- gazdaságos és fájdalommentes kezelés
- az első választandó biztonságos módszer, minimális mellékhatással és egészségügyi kockázattal
- a legnagyobb mennyiségben eladott készítmény a szemölcsök, tyúkszemek, bőrkeményedések és hiperkeratózis kezelésére Csehországban

Hatóanyag 1 g készítményben:
Terebinthinae etheroleum rectificatum (terpentinolaj) 1,6mg
Chelidonii extractum fluidum (vérehulló fecskefű kivonat) 22mg
- vérehulló fecskefű (Chelidonium majus) etanolos kivonata
Kolodium (nitrocellullóz alkoholos oldata) szalicilsav 0,16g és tejsav 0,16g

Segédanyagok
- Tujacserje
- Ricinusolaj
Bővebben
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ! :
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ!
További adatok
1 990 Ft
Részletek
Adagolás és az alkalmazás

Legjobb ha a kupakon lévő spatulával közvetlenül az érintett területre felviszi a készítményt. Nagyobb felületen történő alkalmazáskor egyenletesen el kell oszlatni. A felvitelt követően az oldat gyorsan megszárad, és fehér filmet képez a bőr felületén.

Ha a készítményt olyan felületen alkalmazzák, ahol gyorsan letörlődik (pl. láb stb.) akkor érdemes az alkalmazás helyét ragtapasszal befedni. Az alkalmazást addig kell ismételni, amíg a hiperkeratotikus bőrt fájdalommentesen el nem lehet távolítani.

A készítményt kizárólag az érintett területre szabad felvinni, hogy az ne érintkezzen a környező egészséges bőrfelülettel. Ha a készítmény első alkalmazása után nem látható semmifelé változás, akkor se növelje az alkalmazott mennyiséget, illetve az alkalmazás gyakoriságát. A készítmény hatása egyénenként eltérő. Előfordulhat, hogy a használat első hatásai csak néhány nap múlva figyelhetők meg.

A bőr felső rétegének eltávolítása előtt legjobb, ha az érintett területet meleg, konyhasós vízbe helyezik öt percre. Utána meg kell szárítani, és amennyiben a szövet magától nem jön le, akkor óvatosan le kell dörzsölni például egy habkő segítségével. Ügyelni kell arra, hogy ebben az esetben a bőr, például vírus okozta megbetegedése (szemölcs) átvihető másik személyre, ezért célszerű a saját eszközünket használni.

A készítmény javasolt folyamatos alkalmazása maximum 10 nap.
A készítmény felhasználását 5–7 nap múlva lehet ismét megkezdeni.

Ellenjavallatok:
A készítmény nem alkalmazható a készítmény bármely összetevőjével szembeni túlérzékenység esetén. A készítményt nem szabad egészséges bőrre és nyálkahártyára felvinni, illetve nem alkalmazható a nemi szerveken és a végbél területén lévő szemölcsön, valamint anyajegyeken.

Mellékhatások:
Ritkán előfordulhat égő érzés az alkalmazás helyén, illetve egészséges bőrön történő alkalmazás esetén irritáció léphet fel.

Figyelmeztetések:
Terhes és szoptató nők a készítményt csak szakorvosi konzultációt követően használhatják. 3 évnél fiatalabb gyermekeknél nem alkalmazható. 15 év alatti gyermekek a készítményt csak felnőtt felügyelete mellett használhatják.
Cukorbetegeknek a készítmény használatáról konzultálniuk kell kezelőorvosukkal.
Érzékeny bőrű betegeknél a készítmény körültekintéssel alkalmazható, és a készítmény hatását először ki kell próbálni az érintett bőr egy kis területén 2–3 napon keresztül.
A készítmény bármely összetevőjével szembeni allergia vagy túlérzékenység esetében nem használható.

Orvostechnikai eszköz.
A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!
Adatok
Cikkszám
8594071270100
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek