Házhozszállítás

Házhozszállítás

INGYENES a kiszállítás 18 000 ft értékű vásárlás felett 2 kg-ig!

PLASTUBOL PP spray 125 G

PLASTUBOL PP spray 125 G
PLASTUBOL PP spray 125 G
Zárt műtéti sebek fedése, váladékozó sipolyok, sebek környékén a bőr védelme.

Bővebben
EP KÁRTYÁRA ELSZÁMOLHATÓ :
EP KÁRTYÁRA ELSZÁMOLHATÓ
További adatok
3 790 Ft
Nem vásárolható!
Részletek
ÖSSZETÉTEL
methylmetharylat-butylacrylat-butylmethacrylat, diisooctyl phtalat, ethyl acetat

ADAGOLÁS
Felnőtt: a bevonandó felületet egy-két másodpercig permetezni. Az oldószer elpárolgása után (kb. 30 másodperc) a testfelszinen száraz, átlátszó film képződik. Elegendő vastagságú filmet akkor kapunk, ha a permetezést 2-3, esetleg 4 ízben megismételjük.

FIGYELMEZTETÉS!
A bőrfelületet a permetezés előtt meg kell tisztítani és szárazra kell törölni. A bevonat minden irányban 2-3 ujjnyival haladja meg a sebszéleket. Ha filmen repedés keletkezett, a film kiegészíthető. Ha a sebszélek körül szivárgó vér, savó, ill. az égési sebfelszínen kilépő plasma a filmet felemeli, tanácsos a képződő hólyagot eltávolítani, és a nyílást újabb réteg felvitelével zárni. A filmréteg ethylacetáttal lemosható, vagy a film óvatos húzásával is eltávolítható. A film felhelyezése előtt gondoskodni kell az asepticus ill. antisepticus sebellátásról!

JAVALLAT
Zárt műtéti sebek fedése, váladékozó sipolyok, sebek környékén a bőr védelme.

ELLENJAVALLAT
Anaerob kórokozókkal fertőzött sebre, valamint mély, tasakos, bőven váladékozó sebre, III. fokú égési sérülésre, továbbá nyomásnak kitett testrészeken nem alkalmazható.

MELLÉKHATÁS
A nyílt sebfelszínen az oldószer és a hajtógáz párolgása miatt kb. 30 sec-ig tartó fájdalmat okoz. Érzékeny bőrű egyéneken a felhelyezett film alatt és körül bőrpír alakulhat ki.

KÖLCSÖNHATÁS
Adatok
Cikkszám
5997900547917
Tömeg
150 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek