Házhozszállítás

Házhozszállítás

INGYENES a kiszállítás 18 000 ft értékű vásárlás felett 2 kg-ig!

Nutriton anyatej sűrítő por

Nutriton anyatej sűrítő por
Nutriton anyatej sűrítő por
Reflux kezelése, ételek sűrítése
Szoptatás után gyakran előfordulhat, hogy a baba kisebb mennyiségű anyatejet bukik vissza. Ezt a jelenséget a szülők sokszor ijesztő tünetnek élik meg, hiszen már 5-10 ml folyadék kicsordulása is nagy mennyiségnek tűnhet számukra. Az első hat hónapban gyakran jelentkezhet bukás, hiszen a kisbabáknál a torok hátsó fele és a gyomor felső része nagyon közel helyezkedik el egymáshoz. A baba nyelőcsöve rövid, az alsó záróizomzata pedig még nem elég fejlett (nem záródik jól), így a gyomrába kerülő anyatej egy része könnyen visszaáramlik. Néhány kisbaba minden szoptatás után bukik egy kicsit, főleg akkor, ha nagyon mohón eszik, ekkor a lenyelt levegő távozásával kisebb anyatejmennyiség is visszacsoroghat. A bukás egészen 10 hónapos korig is fennállhat, majd fokozatosan megszűnik a nyelőcső záróizomzatának megerősödésével.

Amennyiben részletesen szeretnél informálódni a csecsemőkori refluxról, olvasd el cikkünket az anyatejes vagy tápszeres babák esetében fellépő bukás lehetséges okairól és kezeléséről itt.

A Nutriton sűrítőpor alkalmazása csecsemőkori reflux esetén:

A Milumil Nutriton azonnal oldódó sűrítő, amely

könnyen oldódik – nem szükséges melegíteni
gluténmentes
tej- és laktózmentes
A szentjánoskenyérfa magjából készült Nutriton nagy előnye az, hogy már kis mennyiség is képes nagyobb mennyiségű anyatejet besűríteni.

Minden étkezés előtt alkalmazható. Az előetetéssel bekerülő Nutriton a szopás alatt a gyomorba kerülő anyatejet is sűríti.

Alkalmazható anyatej, tápszeroldatok, és készételek sűrítésére vagy önmagában, gél formátumban kanállal adagolva az étkezések előtt vagy közben. Ajánlott rendszeres vagy visszatérő csecsemőkori és kisdedkori bukás, hányás, reflux, terhességi hányás és nyelési nehézség esetén.

Kiszerelés: 135 g
Bővebben
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ! :
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ!
További adatok
2 707 Ft
Nem vásárolható!
Részletek
A speciális - gyógyászati célra szánt - tápszert kizárólag a gyermekorvos javaslatára, orvosi ellenőrzés mellett, a címke szerinti használati utasítás szerint alkalmazhatóak. Alkalmazás előtt olvassa el a termék címkéjén feltüntetett adhatósági és elkészítési útmutatót! Ne térjen el a használati utasítástól, mert az zavart okozhat a kisbaba fejlődésében. Parenterálisan nem adhatóak, és gyermekek elől elzárva tartandóak!

Elkészítés
Cumisüvegben: Elkészítjük a tápszert a szokásos módon, megfelelő hőmérsékletűre hűtjük, majd hozzáadjuk a Milumil Nutritont a felhasználási útmutatóban megadott mennyiségben. Jól felrázzuk (30-60 mp), 3-4 percig állni hagyjuk, hogy besűrűsödjön, majd ismét felrázzuk és a tápszeroldat azonnal fogyasztható.

Gél készítése (előetetéshez): 1 kanál Milumil Nutritont hozzáadunk 20-25 ml vízhez vagy anyatejhez. 3-4 percig állni hagyjuk, hogy besűrűsödjön. Az elkészült gélből minden etetés (szoptatás vagy tápszeres táplálás) előtt kiskanállal adunk a babának.

A Milumil Nutriton az elkeverést követően 4-15percen át még sűrűsödik. Javasolt egyszerre csak egy mérőkanállal adni a folyadékhoz, majd várni, míg besűrűsödik. Csak ezt követően adjunk további kanalakkal a kívánt sűrűség eléréséig. 1 mérőkanál = 1,7 g. Mindig a dobozban található kanalat használjuk!
Adatok
Cikkszám
230047571
Tömeg
300 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek