Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Nottevit Immuno Sleep kapszula 30x

Nottevit Immuno Sleep kapszula 30x
Nottevit Immuno Sleep kapszula 30x
Esti stresszoldás, pihentető alvás, éjszakai immuntámogatás
A kevés vagy rossz minőségű alvás legyengítheti immunrendszerünket, melynek alapvető feladata, hogy minél hatékonyabban tudjon szervezetünk védekezni a betegségekkel, fertőzésekkel szemben.
Bővebben
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ! :
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ!
További adatok
4 980 Ft
Részletek

Nottevit Immuno Sleep kapszula 30x

Besorolás típusa: étrend-kiegészítő

 

Mit nyújt neked a Nottevit Immuno Sleep?
Pihentető alvás, éjszakai immuntámogatás
Amellett, hogy segíti az esti stresszoldást és a pihentető alvást, immuntámogató összetevői alvás közben járulnak hozzá immunrendszerünk normál működéséhez.

Hozzászokást nem okozó, garantált hatóanyag-tartalmú növényi kivonattal segíti az esti stresszoldást és a pihentető alvást, emellett négyes hatású immuntámogatást is nyújt minden éjjel:

Kinek ajánljuk?
Elsősorban azoknak, akikkel előfordul, hogy esténként a stressz miatt nem tudnak elaludni, nem alszanak eleget, vagy éjjelente felébrednek, és a kialvatlanság mellett immunrendszerük megfelelő működéséhez is szeretnének segítséget kapni.

Ők a kevesebb stressz és a pihentetőbb alvás mellett szervezetük D-vitamin, C-vitamin, szelén és cink igényét is szeretnék kielégíteni.

 

A hazai ajánlásoknak megfelelő mennyiségű, 2000 NE mikrokapszulázott, növényi eredetű D3-vitamint tartalmaz. A mikrokapszulázott D-vitamin a korai klinikai vizsgálatok alapján akár az olajban oldottnál is hatékonyabban hasznosulhat a szervezetben*.
Klinikai vizsgálatokkal támogatott C-vitamint (Ester-C®) tartalmaz, melynek treonát tartalma elősegítheti a C-vitamin jobb felszívódását és a testből való késleltetett kiürülését.
Szerves szelént és cinket tartalmaz, amelyek hozzájárulnak az immunrendszer normál működéshez és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

*Bioavailability of Different Vitamin D Oral Supplements in Laboratory Animal Model, Egidijus Šimoliunas, Ieva Rinkunaite, Živile Bukelskiene, Virginija Bukelskiene, Medicina 2019, 55, 265; doi:10.3390/medicina55060265

Forgalmazza:
GEMIL Pharma Zrt. (1124 Budapest, Fürj utca 2.)

Adatok
Cikkszám
5999860584049
Tömeg
100 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek