Házhozszállítás

Házhozszállítás

Tanúsítvány

SSL Certificate

INGYENES a kiszállítás 15 000 ft értékű vásárlás felett!

Naksol spray 60ml

Naksol spray 60ml
Naksol spray 60ml
A készítmény hatóanyaga a százlevelű rózsa sziromlevél kivonata – Rosa centifolia – gyulladáscsökkentő, antibakteriális, adsztringens, ödémagátló hatású. Védő barriert képezve a bőrön, megakadályozza a sérült bőr kiszáradását, ezáltal a szekunder fertőzés kialakulását. A hidratált állapot biztosításával megnyugtatja, csillapítja az égő, viszkető, érzékeny bőrt. Komplex bőrregeneráló hatásával eredményesen alkalmazható égési sérülések, napozás közbeni leégés, rovarcsípés utáni bőrgyulladás esetén. Minden bőrtípusnál alkalmazhatók, bőrirritációt, túlérzékenységet nem okoznak.
Bővebben
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ! :
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ!
További adatok
3 460 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

Használati útmutató
NAKSOL Hűsítő, bőrnyugtató, regeneráló spray (60ml)

Alkalmazási terület:
Felületes égési sérülések: szolárium vagy napozás által kialakult leégés, forró folyadék vagy tárgy okozta kis kiterjedésű égések.

Alkalmazható még rovarcsípés után kivörösödött bőr, valamint kisebb horzsolások esetén.
Csökkenti a viszketést, regenerál, hámosít.

 

Összetevők Alcohol al, Rosa Canina (Dog Rose) Flower Extract

Használati utasítás:

A kivörösödött bőrfelületet rövid időn belül, kb. 20 cm távolságból bőségesen permetezze be. Eközben tartsa a palackot függőleges helyzetben! A permetezést félórás időközökkel háromszor-négyszer, majd naponta 3-4-szer ismételje meg, végül a bőr regenerálódásáig 1-2-szer alkalmazza.

Az Naksol spray használatakor a bőrfelületen vékony filmréteg képződik, mely vízben jól oldódik. Ezért a kezelt bőrfelület vízzel való érintkezését kerülni kell. Ha a filmréteg víz, vagy bármi más hatására lemosódott, újra be kell permetezni.

Figyelmeztetés:
Súlyosabb, nagy kiterjedésű égési sérülésekkel orvoshoz kell fordulni. Csak külsőleg használható! Ügyelni kell, hogy a permet szembe és nyálkahártyára ne kerüljön! A Naksol spray az első alkalmazáskor, alkoholtartalma miatt az égő érzést ideiglenesen fokozhatja, de hűsítő illetve égő érzést is kelthet.

Tűz- és robbanásveszélyes!

Alkalmazáskor dohányzás és nyílt láng használata tilos! A flakont felnyitni, ütögetni, kiszúrni, sugárzó hő hatásának kitenni, vagy tűzbe dobni még üres állapotban is tilos! Gyermekektől szigorúan elzárva tartandó! Tárolás: 30°C alatt!

Töltet tömeg: 60 g
Hajtógázt nem tartalmaz.
A készítmény termékkategóriája kozmetikum.

Gyártó: Gyógynövénykutató Intézet Kft., 2011 Budakalász, Lupaszigeti út 4. Forgalmazza: PannonPharma Kft., 7720 Pécsvárad, Pannonpharma út 1. CPNP ref. azonosító: 1365934


Adatok
Cikkszám
599520810198
Tömeg
92 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek