Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Master-Aid Cerumina füldugó Soft 8db

Master-Aid Cerumina füldugó Soft 8db
Master-Aid Cerumina füldugó Soft 8db
Poliuretán habszivacs füldugó.
Sokoldaló felhasználás, Zajcsökkentés akár 33 decibel, Hatékony por és szél védelem

Bővebben
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ! :
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ!
További adatok
1 590 Ft
Részletek

JELLEMZŐK: Csökkenti a környezeti zajokat akár 33 decibellel - Megbízhatóan és erősen véd a környezeti zajok ellen - Minden csomag 8 db füldugót tartalmaz - Visszazárható műanyag doboz - Megfelelően tisztán tartva újrafelhasználható.

ALKALMAZÁSA: Lehet rugalmasan alakítani úgy, hogy illik bármilyen fül méretbe. Hatékony tömítést biztosít a környezeti zajokkal szemben, de nem használható a vízben. Széles körben alkalmazható az erős, káros zajok okozta ártalmak kiküszöbölésére mint pl: Zajos munkahelyek, építkezések, gyárak vagy üzemek dolgozóinál. Kiválóan véd a hangos zene vagy a barkácsolás zajai ellen. Javasolt még a pihenéshez és a nyugodt alváshoz egyaránt.

FIGYELMEZTETÉSEK: Ahhoz, hogy a védelem hatékony legyen, szükséges, hogy a felhasználó a füldugót az utasításoknak megfelelően helyezze be. A dugót a zajnak való kitétel ideje alatt végig hordani kell. Kerülje el az erős savakkal vagy erős oxidánsokkal való érintkezést. Hűvös és száraz helyen tárolja! Ha ezeket az utasításokat nem tartják be, a jótékony hatások lényegesen lecsökkennek.

 

Adatok
Cikkszám
6546549645547687
Tömeg
100 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek