Házhozszállítás

Házhozszállítás

Tanúsítvány

SSL Certificate

INGYENES a kiszállítás 15 000 ft értékű vásárlás felett!

Master-Aid Cerumina füldugó Classic 12db

Master-Aid Cerumina füldugó Classic 12db
Master-Aid Cerumina füldugó Classic 12db
Viaszos füldugó.
Rugalmas, Formázható, Zajcsökkentés akár 25 decibel, Hatékony víz, por és szél védelem
Bővebben
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ! :
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ!
További adatok
1 890 Ft
Részletek

JELLEMZŐK: - rugalmas, formázható VIASZOS anyag PAMUT vatta védelemmel - Csökkenti a környezeti zajokat akár 25 decibellel - Megakadályozza a por a szél és a víz bejutását - Minden csomag 12 db füldugót tartalmaz - Visszazárható műanyag doboz - Tisztítható és újrafelhasználható.

ALKALMAZÁSOK: Lehet rugalmasan alakítani úgy, hogy illik bármilyen fül méretbe. Hatékony tömítést biztosít a környezeti hatásokkal szemben, mint a víz, a zaj és a szél. A füldugókat a csomagoláson belül pamut vatta védi a szennyeződésektől. Ideális a nyugodt és zavartalan alváshoz. Komfortos kényelmes támogatást nyújt az általános relaxáció, az olvasás, vagy olyan munka során ahol nagy koncentrációra van szükség. Remek megoldás a zavaró háttérzajok vagy a hangos zene ellen.

FIGYELMEZTETÉSEK: Ahhoz, hogy a védelem hatékony legyen szükséges, hogy a felhasználó a füldugót az utasításoknak megfelelően használja. A dugót a zajnak való kitétel illetve a víz elleni védelem ideje alatt végig hordani kell. Soha ne nyomja túl mélyre a fülében a füldugókat. Kerülje el az erős savakkal vagy erős oxidánsokkal való érintkezést. A sérült vagy szennyezett füldugót ki kell cserélni.

Adatok
Cikkszám
65465496455478
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek