Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Master-Aid Cerumina Fülgyertya 2db

Master-Aid Cerumina Fülgyertya 2db
Master-Aid Cerumina Fülgyertya 2db
A gyertyák, mint ahogy egy régi recept leírja, méhviasszal és parafinnal borított durva pamutanyagból készülnek.
A működés a Venturi cső elvén alapul: a gyertya égése nyomást hoz létre a hallójárat belsejében, így kiszívja a fülzsírt és minden egyéb szennyeződést, amiket meglágyít az égés enyhe melege. A gyertya belsejében egy többfunkciós műanyag betét van: mely megakadályozza a gyertya végének összenyomódását, segíti a meleg levegő áramlását és megköti a fülből távozó szennyeződéseket. A kezelés után a gyertyában megfigyelhetők az elszívott szennyeződések és fülzsír lerakódások.
Bővebben
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ! :
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ!
További adatok
2 590 Ft
Részletek

FELHASZNÁLÁS:
Ajánlott a fülzsír eltávolítására és a fül kisebb zavarainak megszüntetésére (halláscsökkenés, viszketés, fülzúgás), amelyek előfordulhatnak tengerben, uszodában való fürdés, víz alatti merülések, és nyomásváltozással járó utazások (repülőgép vagy magas hegyek) után. A CERUMINA CONI használata javasolt havonta, vagy kéthavonta, ügyeljen, hogy minden fülnél külön-külön gyertyát használjon.

HASZNÁLATA:
1. Kösse hátra a haját és fedje le a kezelés előtt.
2. Csúsztassa be a gyertyát a védőkorongba és gyújtsa meg a gyertyát a szélesebb végén.
3. Helyezze a fejét egy asztalra.
4. Tegye be a gyertyát a keskenyebb végével a hallójáratba; tartsa így a helyén anélkül, hogy elferdítené, és úgy, hogy az alapja tökéletesen illeszkedjen a fülcsatorna mélyébe. Fogja a kúpot végig az egész kezelés alatt (körülbelül 5 perc).
5. Amikor a láng már a védőkorong közelébe ér, húzza ki a gyertyát és oltsa el vízben.

FIGYELMEZTETÉSEK:
A CERUMINA CONI nem gyógyszer és nem helyettesíthet semmiféle orvosi kezelést. Használata, amely ajánlott felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt, nagy figyelmet igényel a láng jelenléte miatt, ezért felnőtt segítsége szükséges.

Adatok
Cikkszám
59988225951289987
Tömeg
100 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek