Házhozszállítás

Házhozszállítás

Tanúsítvány

SSL Certificate

INGYENES a kiszállítás 15 000 ft értékű vásárlás felett!

Livsane Ovulációs termékenységi tesztcsík 7x

Livsane Ovulációs termékenységi tesztcsík 7x
Livsane Ovulációs termékenységi tesztcsík 7x

A LIVSANE Ovulciós Tesztcsík 7 egymást követő nap használható a legtermékenyebb napok meghatározására. Könnyen alkalmazható a vizeletsugárba tartva.

Bővebben
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ! :
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ!
További adatok
2 990 Ft
Részletek

Livsane Ovulációs termékenységi tesztcsík 7x

Besorolás típusa: gyógyászati segédeszköz

Használati útmutató

1. A teszt végrehajtását megelőzően várja meg, amíg a tesztcsík, a vizeletminta és/vagy a kontrollok felveszik a szobahőmérsékletet (15 – 30 °C). Csak akkor bontsa ki a tasakot, amikor ténylegesen készen áll a teszt elvégzésére.

2. Vegye ki a tesztcsíkot a zárt tasakból, és használja minél hamarabb.

3. Merítse a tesztcsíkot a nyillal jelölt végével lefelé a vizeletmintába legalább 5 másodpercig. Ne merítse a tesztcsíkot a vizeletbe a MAX vonal fölé.

4. Vegye ki a tesztcsíkot és helyezze vízszintes felületre. Vagy hagyja a tesztcsíkot a vizeletmintában, ügyelve arra, hogy ne merüljön bele a MAX vonalon túl.

5. Várja meg a rózsaszínű vonalak megjelenését. Az eredményt 3-10 percen belül olvassa le. Ne várjon 10 percnél tovább az eredmény leolvasásával.

 

Esetleges problémák és korlátozások:

 - Ha a nedvszívó vég fölölötti rész vizelettel érintkezik (pl. egy pohárban), az a teszt hibás működéséhez vezethet.
 - 10 perc eltelte után már ne olvassa le az eredményt.
 - Az elégtelen vizeletminta mennyisége vagy a helytelen mérési eljárás a legvalószínűbb okai, hogy a kontrollvonal nem mutatkozik. Tanulmányozza újra az eljárásra vonatkozó utasításokat és ismételje meg a tesztet egy új tesztcsíkkal. Ha továbbra sem sikerül eredményesen végrehajtani a tesztet, kérjük, forduljon a készülék forgalmazójához.

 

Egyéb információ:

 - Ne a reggeli első vizeletet használja teszteléskor, mert az túl koncentrált lehet és ez elferdítheti az eredményt.
 - Az LH koncentráció személyenként és ciklusonként változhat. Tanács: A legjobb eredmény úgy érhető el, ha a tesztet minden ugyan abban az időben végzi el. 
 - Próbáljon meg a teszt elvégzése előtt 2 órával kevesebb folyadékot inni, mert az felhígithatja a vizeletet, ami elferdítheti az erdeményt.

 

Tárolás:

Közvetlen napfénytől távol tartandó. Száraz helyen, az eredeti zárt tasak csomagolásban, 2°-30°C hőmérsékleten, az eltarthatósági időt (36 hónap) nem meghaladóan kell tárolni. A tesztet a tasak csomagolása felbontását követő 1 órán belül el kell végezni. FAGYASZTANI TILOS.

Adatok
Cikkszám
599987895457
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek