Házhozszállítás

Házhozszállítás

Tanúsítvány

SSL Certificate

15 000 ft értékű vásárlás felett INGYENES a kiszállítás, valamint rendelése mellé tanácsadási kupont adunk!

Juhász Péter - Életem könyve

Juhász Péter - Életem könyve

Juhász Péter - Életem könyve

Szerkesztette: Juhász Péter, business coach és stratégiai tanácsadó

Ebben a formabontó interaktív önismereti könyvben Juhász Péter több szakemberrel együttműködve egy különleges önismereti beszélgetésre sarkallja önt a saját történeteivel és válaszaival.

Az Életem könyve egyedi segítséget nyújt az önismeretének fejlesztésében, támogató társ döntési dilemmáinkban, segít rejtett tartalékai jobb kiaknázásában és ezáltal jövőbeli személyes céljainak sikeres elérésében.
Bővebben
4 390 Ft
Részletek
A könyveket szerkesztette Juhász Péter, business coach és stratégiai tanácsadó.

E komoly, hivatalos titulusok egy gyakorlatias, cél- és eredményorientált szakembert takarnak, aki a saját életét és a karrierjét is ennek alapján építette fel. Most úgy érezte, hogy mindezt tanulságos módon, játékos formában átadja azoknak, akik kíváncsiak magukra, de még nem ültek le, hogy mindezt önmagukkal is megbeszéljék.

Ebben a formabontó interaktív önismereti könyvben Juhász Péter több szakemberrel együttműködve egy különleges önismereti beszélgetésre sarkallja önt a saját történeteivel és válaszaival. Az Életem könyve egyedi segítséget nyújt az önismeretének fejlesztésében, támogató társ döntési dilemmáinkban, segít rejtett tartalékai jobb kiaknázásában és ezáltal jövőbeli személyes céljainak sikeres elérésében. Tanulságos visszatekintés ez saját múltjába, s számtalan új lehetőséget feltáró utazás a jövőbe.

Terjedelem: 218 oldal
Kiadás éve: 2016.
ISBN-szám: 978 963 123 6101

Méret: 165 mm x 235 mm
Kiadó: ONEboat Kft.

Kartonált, füles könyv.

Adatok
Cikkszám
9789631236101
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek