Házhozszállítás

Házhozszállítás

Tanúsítvány

SSL Certificate

INGYENES a kiszállítás 15 000 ft értékű vásárlás felett!

Jó étel, jó élet

Jó étel, jó élet
Jó étel, jó élet
Táplálkozási kézikönyv ételreceptekkel, babás, gyermekes családoknak

Szerző: Dr. Kerekes Judit, 35 éves tapasztalattal rendelkező gyermekorvos.

A könyvben táplálkozási tanácsok mellett közel 600 receptet is talál!
Bővebben
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ! :
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ!
További adatok
5 390 Ft
Részletek
Elakadt a táplálkozás útvesztőjében?

Ez a tanácsadó segít a fiatal lányoknak, kezdő háziasszonyoknak, babás családoknak és mindenkinek, aki szeretteinknek, barátainak vagy saját magának főz.
A táplálkozás a csecsemők és kisgyermekek számára jóval többet jelent puszta étkezésnél, hiszen az első életévek idején kapott megfelelő táplálás és szeretetteljes gondozás nem csak a kiegyensúlyozott szülő-gyermek kapcsolat egyik előfeltétele, de esélyt kínál a hosszú, egészséges és örömteli élethez is. Gyermekein első három évében a táplálás elsődleges célja – az energiapótlás mellett – a növekedés, a fejlődés biztosítása és a későbbi, esetleg csak felnőttkorban jelentkező betegségek megelőzése. A kicsik táplálásának alapvető követelménye az adott fejlettségi szinthez, aktuális igényekhez alkalmazkodó, minőségileg kielégítő, mennyiségileg elegendő, a tisztasági követelményeknek megfelelő és élvezhető táplálék biztosítása, kiemelt figyelmet szentelve a babák fejletlen gyomor-bélrendszerének és éretlen immunrendszerének.
Ön egy hiánypótló tanácsadó kézikönyvet tart a kezében, melynek szerzője nem csak gyakorló szülő és nagyszülő, hanem több évtizedes gyermektáplálási és családterápiás gyakorlattal rendelkező szakorvos. A szerző 35 éves gyermekorvosi praktizálása alatt nem volt se cukorbeteg, se vesebeteg, se májbeteg vagy táplálékallergiás, emésztési problémás beteg gyermek a körzetében.
A könyv a legfontosabb elméleti tudnivalók ismertetése mellet sajátos felfogással kínál jól érthető gyakorlati útmutatót a szoptatáshoz, a kiegészítő tápláláshoz, a babaételek készítéséhez, a felnőtt ételek „babásításához”. Segít továbbá a táplálással összefüggő problémák felismerésében, és azok diétás kezelésében. Az édesanyáknak, nagymamáknak így már nem kell hosszasan törni a fejüket, hogy mi kerüljön az asztalra, hiszen a könyv közel 600 szemléletformáló, egészséges és könnyen elkészíthető ételrecepttel varázsolja változatossá a kicsik és nagyok mindennapjait.

Mert mi a fontos? Úgy etess, hogy beteg ne lehess!

Terjedelem: 480 oldal
Fotó: Hadarik Rita
Méret: 148×210 mm
Szín: 4+4
Kiadás éve: 2015

Kiadó: Galenus

ISBN-szám: 978 963 715 7424

Kötészet: Ragasztókötés, puha fedeles
Adatok
Cikkszám
9789637157424
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek