Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Inhalo DSI Nasal Száraz Só-Inhalátor - Orr

Inhalo DSI Nasal Száraz Só-Inhalátor - Orr
Inhalo DSI Nasal Száraz Só-Inhalátor - Orr
Az Inhalo DSI Nasal Száraz Só-Inhalátor segítség az átmeneti tünetek enyhítésére, mint például: orrdugulás, a túlterheltség, és az allergia kellemetlen hatásai, amelyek összefüggésben lehetnek bizonyos felső légúti (nazális) panaszokkal.
Bővebben
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ! :
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ!
További adatok
3 290 Ft
Részletek
Rendeltetése:
• A sópatron 5 gramm természetes, feldolgozatlan kősó kristályt tartalmaz. Légúti tisztítás (nátrium-klorid, magnézium és kalcium különböző, természetes formában)
Enyhítheti: az orrdugulást, allergiás panaszokat és egyéb tüneteket, amelyeket bizonyos felső légúti betegségek okozhatnak.
• Aromapálca (kizárólag orrüregi használatra) A nyugtató, hűsítő pára enyhíti az orrüregi panaszokat.
• Teljesen természetes formula: mentol, ricinusmagból nyert illóolaj, eukaliptusz, fodormenta, borsmenta, levendula, viráglevél és szegfűszeg.
Használat orron át:
Felnőttek és 3 évesnél idősebb gyermekek számára ajánlott. Orron át történő inhalálásra (felső légúti inhalálás), aromapálcika nélkül.‍
INHALÁLÁS ORRON KERESZTÜL (felső légút):
Távolítsa el a kupakot az eszközről. Gyengéden az ujjával nyomja be az egyik orrlyukát, a másik orrlyukába helyezze finoman az orr illesztékes eszközt, lélegezzen normálisan.
Minden belélegzés után a száján vagy a korábban befogott orrlyukon keresztül lélegezzen ki.
A leghatékonyabb gyógyhatás elérésére ez a kilégzési fázis elengedhetetlen. Ügyeljen arra, hogy a kilélegzett levegő ne kerüljön az eszközbe, az abban lévő pára ugyanis ronthatja a gyógyhatást.‍
Aromapálca nélkül:
Naponta 15-20 percig, megszakítás nélkül használja az inhalátort, vagy ossza fel a használatot három, 7-10 perces részre. 21 napig használja megszakítás nélkül.‍
Aromapálcával:
Távolítsa el az átlátszó alsó részt, amely a patront védi.
Helyezze az aromapálcikát az aromapálcika tartóba és pattintsa a tartót a sópatron aljába.
Tegye vissza az átlátszó alsó részt a patronra. Az orr-adapterrel az első héten naponta 3-szor, 1-2 percen át használja az inhalátort.
Fokozatosan növelje a használati időtartamot minden héten 1-2 perccel, egészen 3 héten át. Minden használat után tegye vissza a tetejét.
5 éves kor alatt nem ajánlott az aromapálca használata.‍
Az InHalo száraz só nazális inhalátor elősegíti az orrüreg optimális higiénéjét és egészségét, ezáltal enyhítve a felső légúti panaszokat.

Elsősorban higiéniás okok miatt javasoljuk a termék cseréjét 90 nap után!
Adatok
Cikkszám
5999860112105
Tömeg
200 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek