Házhozszállítás

Házhozszállítás

INGYENES a kiszállítás 18 000 ft értékű vásárlás felett 2 kg-ig!

Hedrin Once tetűirtó gél 100ml

Hedrin Once tetűirtó gél 100ml
Hedrin Once tetűirtó gél 100ml
A Hedrin® Once, 1x 15 perc a leggyorsabb tetű- és serkeirtó oldat, amely klinikailag igazoltan elpusztítja a fejtetveket és serkéket.
Bővebben
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ! :
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ!
További adatok
3 190 Ft
Részletek

Hedrin Once tetűirtó gél 100ml
Tájákoztató


A Hedrin® Once, 1x 15 perc a leggyorsabb tetű- és serkeirtó oldat, amely klinikailag igazoltan elpusztítja a fejtetveket és serkéket.

A kivételesen gyors hatóidő lerövidíti a kezelés idejét

Színtelen oldat, amely hatékonyan pusztítja el a fejtetvek és a serkék 100%-át, 15 perc alatt. Fizikai úton hat, hogy elzárja a levegő útját a fejtetvek elől, emellett Penetrol-t tartalmaz, amely elősegíti a termék bejutását a fejtetű petéibe, hogy elpusztíthassa azokat.

Penetrol tartalmának köszönhetően a serkéket is elpusztítja 15 perc alatt

A Hedrin Once folyékony gél már egyetlen 15 perces alkalmazás után klinikai tanulmányokkal bizonyítottan hatékony, de a használatot követően egy hétig ellenőrizni kell a területet, és meg kell győződni arról, hogy nem maradt életben fejtetű vagy pete a kezelés után. Ha élő fejtetűt fedez fel, akkor a kezelést meg kell ismételni. A gél biztonsággal alkalmazható igény szerinti gyakorisággal, a fejtetvekben nem alakul ki rezisztencia a készítménnyel szemben.

Hogyan kell alkalmazni a Hedrin Once folyékony gélt? A Hedrin Once folyékony gél felnőtteknél és 6 hónapos vagy idősebb gyermekeknél alkalmazható. Felhívjuk a figyelmét, hogy a Hedrin Once folyékony gél kifejezetten nem illékony összetevőkből előállított készítmény. A szokásos biztonsági óvintézkedéseket azonban be kell tartani. A hajat és a ruházatot nyílt lángtól és más égési forrásoktól távol kell tartani. Ha valamely családtagnál élő fejtetűt találnak, akkor az összes családtagot ellenőrizni kell, és minden olyan személynél, ahol élő fejtetűt találnak, egy időben kell alkalmazni a kezelést. Alkalmazása: Törölközővel takarja le a vállakat. Minden használat előtt alaposan rázza fel a flakont! Vigyen fel elegendő mennyiségű gélt a száraz hajra, hogy az teljesen befedje a hajas fejbőrt és a hajat, valamint teljesen átitassa azt.

A fizikai úton ható tetűirtó maximálisan bőrbarát, nincs kellemetlen szaga, nem tartalmaz rovarirtó szert

Fizikai úton ható készítmény, így biztonságosan használható 6 hónapos kortól

Adatok
Cikkszám
5011309006711
Tömeg
150 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek