Házhozszállítás

Házhozszállítás

INGYENES a kiszállítás 18 000 ft értékű vásárlás felett 2 kg-ig!

Gerinctitkok - Galenus Kiadó

Gerinctitkok - Galenus Kiadó
Gerinctitkok - Galenus Kiadó
Gerinctitkok – Szerző: Feövenyessy Krisztina

Szeretne megszabadulni a nyak- és derékfájdalomtól? A könyv gyors tesztekkel kiegészítve, gyakorlatokkal illusztrálva nyújt hathatós segítséget!

“Kifejezetten hasznos és izgalmas olvasmány mindazok számára, akik gerinc- vagy más mozgásszervi problémával küzdenek, vagy egyszerűen csak szeretnének fittek, fiatalo(sa)k és egészségesek maradni.”

„Több éve járok orvoshoz, masszőrhöz, csontkovácshoz, kipróbáltam az összes létező gyógyszert és minden elérhető kezelést, mégis állandóan fáj a nyakam/derekam/térdem. Úgy tűnik, nincs megoldás a problémámra.”

A statisztikák szerint tíz felnőtt emberből kilenc küzd (vagy küzdött már életében) hasonló panaszokkal, ráadásul a mozgásszervi betegségek egyre korábban, gyakran már kisiskoláskorban jelentkeznek. Nem véletlen tehát, hogy sűrűn keressük fel orvosunkat mozgásszervi panaszokkal és minél gyorsabb – lehetőleg azonnali – megoldást várunk a problémára.

Sajnos van egy rossz hírem: csodagyógyszer nem létezik. A különféle fájdalomcsillapító, izomlazító tabletták, a masszázs és a súlyfürdő átmeneti megkönnyebbülést hozhatnak ugyan, de a krónikus mozgásszervi panaszok kialakulásának okát nem szüntetik meg. ideig-óráig jobban érezzük magunkat, ám a fájdalom általában újra jelentkezik. Mindez természetesen nem jelenti azt, hogy egyáltalán nincs szükségünk gyógyszerre vagy fizioterápiás kezelésekre, hisz a megfelelően megválasztott terápia nélkülözhetetlen a gyógyulás felé vezető úton. a siker kulcsa azonban nem az orvos és/vagy a terapeuta, hanem a beteg kezében van, és ha valóban meg kíván szabadulni a fájdalomtól, bizony aktívan részt kell vennie a terápiában.

Feövenyessy Krisztina
mozgásterapeuta, okleveles rehabilitációs szakember,
a Balance Gerincközpont, a Balance Sportrehabilitációs Központ és
a Balance Medical Fitness Akadémia vezetőjeTerjedelem: 95 oldal
Kiadás éve: 2019.
ISBN-szám: 978 963 715 7585

Keménytáblás, cérnafűzött könyv.
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ! :
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ!
További adatok
3 690 Ft
Adatok
Cikkszám
12345687
Tömeg
400 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek