Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Femibion 2 Várandósság&Szoptatás étrend-kiegészít? filmtabletta és kapszula 56x+56x

Femibion 2 Várandósság&Szoptatás étrend-kiegészít? filmtabletta és kapszula 56x+56x
Femibion 2 Várandósság&Szoptatás étrend-kiegészít? filmtabletta és kapszula 56x+56x
A 13. hétre a magzat szervei teljesen kifejlődnek, és a növekedés időszaka veszi kezdetét. Ennek megfelelően a terhesség második és harmadik trimeszterére (13-40. várandóssági hét) válts a Femibion® 2 Várandósság vitaminra, amely az anyák megváltozott igényeinek megfelelő vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazza. Luteint, vasat, folsavat, Metafolin®-t, DHA-t és D-vitamint is tartalmazó étrend-kiegészítő.
Bővebben
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ! :
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ!
További adatok
11 290 Ft
Részletek

Femibion 2 Várandósság&Szoptatás étrend-kiegészítő filmtabletta és kapszula 56x+56x

Besorolás típusa: étrend-kiegészítő

Femibion 2 Várandósság | 13-40. hét Folsavat, Metafolin®-t, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó étrend-kiegészítő filmtabletta és DHA-t tartalmazó kapszula E-vitaminnal és Luteinnel.

 

Támogat téged és babádat* a várandósság 13. hetétől a szülésig, a változatos étrend kiegészítéseként. 

  • A 13. várandóssági hétre a magzat szervei teljesen kifejlődnek, és a növekedés időszaka veszi kezdetét. Ettől az időponttól kezdve ajánljuk a Femibion®2 folátot és DHA-t tartalmazó étrend-kiegészítőt. 
  • * A megfelelő folátbevitel biztosítása a várandósság későbbi szakaszaiban is fontos marad, hiszen a folát részt vesz az anyai szövetek növekedésében, mint pl. a méhlepény, amely ellátja a magza-tot az alapvető tápanyagokkal. Ezért a várandósság teljes ideje alatt gondoskodni kell a megfelelő folátbevitelről. 
  • A Femibion 2, folsav és Metafolin®formában tartalmaz folátot. A Metafolin® egy olyan folát forma, amit a szervezetnek nem kell átalakítania, mivel közvetlenül hasznosítható. 
  • * Az anyai DHA (többszörösen telítetlen omega-3-zsírsav) bevitel hozzájárul a magzat agyának és szemének normál fejlodéséhez. Felhívjuk a várandós anyák figyelmét, hogy a kedvező hatás eléréséhez az omega-3-zsírsavakból a felnőttek számára ajánlott napi adagon (azaz 250 mg DHA és EPA) felül további 200 mg DHA-t kell naponta fogyasztaniuk. 
  • A folát és a DHA mellett a Femibion® 2 további gondosan kiválasztott  összetevőket tartalmaz: tíz féle vitamint (köztük D-vitamin), valamint jódot, vasat, szelént, magnéziumot, cinket és luteint. 
  • A magnézium részt vesz a normál energiatermelő anyagcserefolyamatokban, valamint hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. 
  • A Femibion® 2 az omega-3 zsírsavat (DHA) és a luteint egy különálló kapszulában tartalmazza. A lutein adja a kapszula jellegzetes színét. 
  • A baba megszületése után azt javasoljuk, hogy válts a Femibion® 3 Szoptatás termékünkre. 
  • Szülés után dönthetsz úgy, hogy szoptatni fogod a babádat. A szoptatás segíthet szoros köteléket kialakítani a babáddal, és biztosítja, hogy a baba megkapja a fejlődéséhez szükséges alapvető tápanyagokat. 
  • A szoptatási idő alatt bizonyos tápanyagok iránt nagyobb a szervezet igénye. Például különös figyelmet kell fordítani az DHA (omega-3 zsírsav) megfelelő bevitelére: az anyai DHA bevitel hozzájárul az anyatejjel táplált csecsemő agyának és szemének normál fejlődéséhez. Ezért felhívjuk a szoptató anyák figyelmét, hogy a kedvező hatás eléréséhez az omega-3-zsírsavakból a felnőttek számára ajánlott napi adagon (azaz 250 mg DHA és EPA) felül további 200 mg DHA-t kell naponta fogyasztaniuk. 

 

Figyelmeztetés 

A Femibion® 2 étrend-kiegészítő, amely nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi mennyiséget (napi 1 tabletta + napi 1 kapszula) ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó! 

 

ADAGOLÁS: 
Naponta egy filmtablettát és egy kapszulát egy főétkezés során megfelelő mennyiségű vízzel ajánlott bevenni. 

 

FORGALMAZÓ: 
P&G Hungary Kkt., 1082 Budapest, Kisfaludy utca 38., +36-1-451-1256,

 

 

Adatok
Cikkszám
954657987454
Tömeg
100 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek