Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Femibion 0 Babatervezés étrend-kiegészít? tabletta 28x

Femibion 0 Babatervezés étrend-kiegészít? tabletta 28x
Femibion 0 Babatervezés étrend-kiegészít? tabletta 28x
A Femibion 0 Babatervezés gondosan válogatott tápanyagok biztosításával készíti fel a kisbabát tervező nőket várandósságukra. Magzatvédő vitamin, amely folátbombát (Folsav&Metafolin®), 5 fajta vitamint és jódot tartalmaz.
Bővebben
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ! :
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ!
További adatok
4 990 Ft
Részletek

Femibion 0 Babatervezés étrend-kiegészítő tabletta 28x

Besorolás típusa: étrend-kiegészítő 

Az étrend kiegészítéseként szedett folsav növeli az anya folátszintjét, ugyanis az alacsony folátszint a velőcsőzáródási rendellenesség kialakulásának egyik kockázati tényezője lehet a fejlődő magzatnál. A babában a velőcsőzáródás a fogantatást követő 22-28. nap között már megtörténik. Ezért a babatervezés első pillanatától kezdve gondoskodni kell a megfelelő folátbevitelről. 

Femibion 0 Babatervezés Folsavat, Metafolin®-t, 5 vitamint és jódot tartalmazó étrend-kiegészítő 

A Femibion® 0 Babatervezés segítség a babatervezés idején szükséges folátigény biztosításához.* 

  • A várandósság fontos időszak minden nő életében és egy új élet kezdete. Ennek megfelelően gondos tervezést igényel. A Femibion 0 Babatervezés gondosan válogatott tápanyagokat biztosít, elsősorban folátot (folsavat és Metafolin®-t), ami a változatos étrend kiegészítéseként segít ebben a fontos felkészülési időszakban. 
  • A babában a velőcsőzáródás a fogantatást követő 22-28. nap között már megtörténik. Az agy és a gerincvelő alakul ki belőle. Mivel ilyen korai szakaszban a várandósság még gyakran észrevétlen, gondoskodni kell a megfelelő folátbevitelről már a babatervezés első pillanatától. A hivatalos ajánlások szerint is gondoskodni kell a megfelelő folsavbevitelről már legalább a fogantatás előtt 1 hónappal.  
  • * Az étrend kiegészítéseként szedett folsav növeli az anya folátszintjét. Az anya alacsony folátszintje a velőcsőzáródási rendellenesség kialakulásának egyik kockázati tényezője a fejlődő magzatnál. Ezért ajánlott, hogy a nők kiegészítésként naponta legalább 400 μg folsavat szedjenek a fogamzás előtt legalább 1 hónapig és utána még 3 hónapig. Tudományosan bizonyított, hogy az anya alacsony folátszintje a velőcsőzáródási rendellenesség kialakulásának egyik fő kockázati tényezője. Ezenkívül más kockázati tényezők is vannak, ezért az egyik kockázati tényező minimálisra csökkentése még nem biztos, hogy garantálja a kedvező hatást. 
  • * Ezenkívül a folát (folsav és Metafolin®) hozzájárul a normál vérképződéshez, szerepet játszik a sejtosztódásban és a terhesség alatt részt vesz az anyai szövetek növekedésében. Az utóbbiba beleértendő a méhlepény kialakulása is, amely ellátja a magzatot az alapvető tápanyagokkal. 
  • A folsavat a szervezet alakítja át biológiailag aktív formává, foláttá. A Metafolin®egy speciális folát, amely a szervezet számára közvetlenül hasznosítható. 
  • A Femibion® 0 Babatervezés e két folátforma speciális kombinációját nyújtja, folsavat és Metafolin®-t is tartalmaz. 
  • A Femibion® 0 Babatervezés 5 további értékes vitamint és jódot is tartalmaz. 

 

ADAGOLÁS: 
Vegyen be naponta egy tablettát kevés vízzel, lehetőleg valemelyik főétkezés során.
 

 

Adatok
Cikkszám
59998879465654864
Tömeg
100 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek