Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Elmex fogkrém Sensitive Professional 75ml

Elmex fogkrém Sensitive Professional 75ml
Elmex fogkrém Sensitive Professional 75ml
Jellemzők elmex® Kutatás, Azonnali és tartós hatás, Pro-Argin® formulával, Klinikai tesztekkel igazolt hatékonyság Termék információk elmex® Sensitive Professional egyedi Pro-Argin® technológiával, melyet a fogorvosok is alkalmaznak a fogérzékenységtől szenvedő pácienseiknél.

Aktív összetevő: arginin 8%.

Mi okozza a fogérzékenységet?
Az íny visszahúzódása és a fogzománc sérülése következtében a fogban található mikroszkópikus méretű csatornák ezrei válnak szabaddá, amelyek a fogbél idegeihez vezetnek. A hideg, meleg, illetve édesség hatására érzett fájdalom oka, hogy az inger ezeken a csatornákon keresztül közvetlenül az idegekhez jut.

Hogyan hat az elmex® Sensitive Professional fogkrém?
- Az elmex® Sensitive Professional fogkrém az érzékeny fogidegekig vezető dentincsatornák lezárásával szünteti meg a fájdalmat
- Rendszeres használatával tartós védőréteg alakul ki a fogérzékenység ellen
Kérdezze fogorvosát vagy dentálhigiénikusát! Továb bi leírás További információ: www. elmexsensitiveprofessional. comFogkrém a fogérzékenység okozta fájdalom azonnali enyhítésére Összetevők Calcium carbonate, Aqua, Sorbitol, Bicarbonate, Sodium lauryl sulfate, Sodium monofluorophosphate (1450 ppm F˙), Aroma, Cellulose gum, Sodium bicarbonate, Tetrasodium pyrophosphate, Titanium dioxide, Bnezyl alcohol, Sodium saccharin, Xanthan gum, Limonene, Nátirum-monofluorofoszfátot tartalmaz (1450 ppm) Termékadatok K lső cégek logóiCE jelölés - Európai MegfelelőségKülső cégek logói egyéb szövegCE 0483Elkészítés és tárolásElkészítés és felhasználás Használati utasítás:
Az azonnali eredmény érdekében ujjával gyengéden masszírozza az érzékeny területre 1 percen át naponta kétszer. Használat után zárja vissza a kupakot.

12 éven aluli gyermekek:
Ne vigye fel ujjbegyeivel közvetlenül az érzékeny fogakra! A hosszantartó hatás érdekében használja lágy fogkefével, ügyelve arra, hogy minden érzékeny fogfelületet mosson meg! Használja naponta kétszer!
A fogérzékenység egyéb fogászati problémára is utalhat, amely a fájdalom további fennállása esetén fogorvosi beavatkozást igényelhet.

6 éves vagy annál fiatalabb gyermekek:
Borsónyi mennyiséget tegyen a fogkefére és ügyeljen arra, hogy gyermeke fogmosás közben minél kevesebb fogkrémet nyeljen le! Gyártó Neve és Címe Gyártó címeColgate-Palmolive Manufacturing (Poland) Sp. z. o. o.
Aleja Colgate 2
Świdnica 58-100
PolandVevőszolgálatColgate- Palmolive Manufacturing (Poland) Sp. z. o. o.
Aleja Colgate 2
Świdnica 58-100
Poland
06 40 180 261
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ! :
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ!
További adatok
1 490 Ft
Adatok
Cikkszám
4007965507137
Tömeg
120 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek