Házhozszállítás

Házhozszállítás

Tanúsítvány

SSL Certificate

15 000 ft értékű vásárlás felett INGYENES a kiszállítás, valamint rendelése mellé tanácsadási kupont adunk!

ELIMAX SAMPON TETŰÍRTÓ ÉS RIASZTÓ 100ML

ELIMAX SAMPON TETŰÍRTÓ ÉS RIASZTÓ 100ML

ELIMAX SAMPON TETŰÍRTÓ ÉS RIASZTÓ 100ML

Az első fejtetű elleni készítmény, ami egyidejűleg elpusztít és véd
Többé nem kell a haját tépnie a fejtetű probléma miatt. Hivatalosan hadat üzentünk a fejtetűnek! Fegyverezze fel magát Elimax®-szal, és nem kell többet aggódnia emiatt. Mert az Elimax® nemcsak elpusztítja a fejtetveket és a serkéket, de egyben védelmet nyújt az újrafertőződéssel szemben is
Bővebben
3 890 Ft
Részletek

Elimax tetű írtó és riasztó sampon + fésű

Használati utasítás:

 

Kezelés előtt gondosan olvassa el a betegtájékoztatót. A kezelés során tekerjen töröközőt a nyak és a vállak köré.

 

Sampon alkalmazása:

Az Elimax sampont közvetlenül a fejbőrre és a száraz haj teljes hosszára vigye fel. Oszlassa el a hajon, amíg teljesen át nem itatja. Ügyeljen arra, hogy a fülek mögötti területre és a tarkóra is jusson. Hagyja hatni 15 percig (hosszabb ideig ne).

Fésülés:

Fésülje át a hajat normál fésűvel a gubancok eltávolítására. Oszlassa a hajat 4 részre. Majd fésülje át az egyes részeket a sűrű fogú tetvek elleni Elimax fésűvel. Kezdje a fejbőrhöz a legközelebb. Mindig hajtőtől a hajvégek irányába fésüljön. A tetvek elleni fésű segítségével távolítsa el a tetveket/serkéket. Minden tetű-/serkementes hajtincset férehúzhat.

 

Hajmosás:15 perc elteltével (a fésülést is beleértve) vizezze be egy kicsit a hajat, mivel fontos, hogy a haj vizes legyen mosás során. Miutn samponnal megmosta a hajat, alaposan öblítse ki bőséges víz használatával.

 

 

Adatok
Cikkszám
5999886347376
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek