Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Dr. Theiss Echinacea csepp 50ml

Dr. Theiss Echinacea csepp 50ml
Dr. Theiss Echinacea csepp 50ml
A Dr. Theiss Echinacea csepp fokozza a szervezet ellenálló képességét. Alkalmazható a fertőzéses megbetegedések megelőzésére illetve a kiegészítő kezelésére.

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását tudományos eredmények igazolják.

A Dr. Theiss echinacea csepp hatóanyaga a keskenylevelű kasvirág (bíbor kasvirág), egy Észak-Amerikában őshonos évelő gyógynövény. Gyógyászati célra leginkább a növény gyöktörzsét használják, amelyből Echinacea cseppet vagy Echinacea szirupot készítenek. A gyógynövény kivonata immunmoduláns hatású, fokozza a szervezet ellenálló képességét. Alkalmazható fertőzéses megbetegedések (légúti megbetegedések) megelőzésére és kiegészítő kezelésére is. Már kialakult megfázás, felső légúti megbetegedés esetén akkor lehet a leghatásosabb, ha a betegség kezdetétől alkalmazzuk. Az időben elkezdett megfelelő adagolás lerövidítheti a betegség időtartamát és enyhítheti a tüneteket. Főbb hatóanyagai: poliszacharidok (arabinogalaktánok), kávésavszármazékok (cikóriasav) és flavonoidok. A hatás kiváltásáért az arabinogalaktánok felelősek.
Bővebben
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ! :
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ!
EP KÁRTYÁRA ELSZÁMOLHATÓ :
EP KÁRTYÁRA ELSZÁMOLHATÓ
További adatok
2 490 Ft
Részletek
A készítményt ne használd: kasvirág vagy más fészkesvirágzatú növény (kamilla, őszi margitvirág) allergia esetén. Egyes megbetegedések (TBC, leukémia, kötőszöveti megbetegedések, Sclerosis multiplex, HIV fertőzés és autoimmun betegségek) esetén sem szabad használni.

A Dr. Theiss echinacea csepp 50tf% alkoholt tartalmaz. A készítmény 10 cseppje 0,208 g alkoholnak felel meg. Az alkoholtartalom miatt készítmény nem adható 14 éven aluli gyermekeknek, terheseknek, szoptatás alatt, epilepsziásoknak, idegrendszeri és agysérülés esetén. Gépjárművezetőknek és veszélyes helyen dolgozóknak a készítményt csak közvetlenül alvás előtt érdemes alkalmazni!

Más gyógyszerek hatását megváltoztathatja. Nem szedhető egyidejűleg olyan gyógyszerekkel, melyeknél tiltott az alkoholfogyasztás. Nem szedhető immunszupresszív gyógyszerekkel együtt.

Hogyan alkalmazd a Dr. Theiss echinacea cseppet: Megelőzésre: 3x20 cseppet, akut fertőzés esetén: az első napon 50 csepp, majd 2 napig óránként 10-20 cseppet adagoljunk.

Használatát 14 éven aluli gyermekeknek nem javasoljuk!

Használat előtt felrázandó!

Az esetleges üledékkiválás a készítmény minőségét nem befolyásolja.

Ha a panaszok 4-5 nap után nem enyhülnek, fordulj orvoshoz!

Megszakítás nélkül a készítmény 8 hétnél hosszabb ideig nem alkalmazható!

Lehetséges mellékhatások: nagyon ritkán túlérzékenység, kiütés, viszketés, duzzadás az arcon, nehézlégzés, szédülés, alacsony vérnyomás. Bármilyen mellékhatás előfordulása esetén a készítmény adagolását abba kell hagyni, és szükség esetén orvoshoz fordulni!

Összetétel: 100 g készítmény 33 g keskenylevelű kasvirág őstinktúrát tartalmaz. Segédanyag: 50 tf% alkohol.

OGYI engedélyszám: 264/1991.

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvasd el a betegtájékoztatót, vagy kérdezd meg kezelőorvosodat, gyógyszerészedet!
Adatok
Cikkszám
4016369621110
Tömeg
200 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek