Házhozszállítás

Házhozszállítás

Tanúsítvány

SSL Certificate

INGYENES a kiszállítás 15 000 ft értékű vásárlás felett!

Coli comfort csepp laktáz enzim 0 hónapos kortól - 10 ml

Coli comfort csepp laktáz enzim 0 hónapos kortól - 10 ml
Coli comfort csepp laktáz enzim 0 hónapos kortól - 10 ml
Sírás, hasfájás, csecsemő, újszülött kortól
laktáz enzim tartalmú speciális gyógyászati célra szánt élelmiszer laktóz-érzékenységgel küzdő csecsemők diétás ellátására.

A Coli Comfort Csepp újzsülött kortól segít nagyobb mértékben lebontani a tejcukrot, ezzel támogatja a baba emésztését és igazoltan csökkenti a hajfájásos sírásos órák számát.


Bővebben
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ! :
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ!
További adatok
2 990 Ft
Részletek
Coli Comfort Csepp újszülött kortól 10 ml

A Coli Comfort Csepp újszülött kortól laktáz enzimet tartalmaz. A laktáz enzim egy természetesen előforduló enzim szervezetünkben, feladata lebontani a különféle táplálékokkal – anyatej, tápszerek, tejtermékek – bekerülő tejcukrot. A születést követő hónapban a csecsemők egy részének laktáz enzim termelése még nem elegendő az elfogyasztott tejcukor lebontásához így emésztetlen tejcukor marad a belekben.

Az belekben maradó emésztetlen tejcukorból hidrogén gáz képződik, mely gáz a beleket feszíti és hasi fájdalmat – közismert nevén a kólikát – okoz, ami a 4 hónap alatti babáknál szélgörcsök és hosszú ideig tartó sírás formájában jelenik meg.

A kis csecsemők még éretlen emésztőrendszerében – az első hónapokban – a laktáz enzim relativ vagy átmeneti hiánya emésztési problémákat okozhat. Ilyen esetben célszerű, ha a csecsemő táplálékának laktóz tartalmát csökkentjük. A Coli Comfort cseppben kétféle laktáz enzim – savas és semleges – jelenléte biztosítja a terjcukorbontást.

Az állapot neve átmeneti vagy relatív laktáz hiány.

A Coli Comfort Csepp segít nagyobb mértékben lebontani a tejcukrot, ezzel támogatja a baba emésztését és igazoltan csökkenti a hajfájásos sírásos órák számát.

A cseppeket 4 hónapos korig minden etetésnél alkalmazhatjuk, amíg a baba emésztőrendszere képes nem lesz természetes módon elegendő enzim termelésére, a táplálék megfelelő emésztésére.

Adatok
Cikkszám
50178070035119876
Tömeg
17 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek