Házhozszállítás

Házhozszállítás

Tanúsítvány

SSL Certificate

INGYENES a kiszállítás 15 000 ft értékű vásárlás felett!

Bonolact Pro+Femina étrendkiegészít? kapszula 14x

Bonolact Pro+Femina étrendkiegészít? kapszula 14x
Bonolact Pro+Femina étrendkiegészít? kapszula 14x
Speciális, szájon át szedhető női probiotikum a természetes, egészséges hüvelyflóra fenntartásáért.

A Bonolact Pro+ femina probiotikum kapszula hatását klinikai vizsgálatok igazolják, ugyanis speciális tulajdonságaik alapján kiválasztott probiotikus baktériumokat tartalmaz, amelyek általában jelen vannak a nők egészséges hüvelyflórájában és különösen alkalmasak a hüvelyben való megtelepedésre.

Ezek a baktériumok az emésztőcsatornán keresztül képesek eljutni a hüvelybe, ahol természetes és sokoldalú hatásuknál fogva - pl. kitűnő megtapadó képességű, tejsavtermelő, baktericid, gombaellenes, immunerősítő - hozzájárulhatnak az egészséges hüvelyflóra kialakításához, fenntartásához, illetve megőrzéséhez.

A készítmény bármilyen olyan esetben ajánlott, amely a hüvelyflóra egyensúlyának a felbomlását okozza, mint például:

- antibiotikumok és/vagy gombaellenes szerek szedése,

- hüvelyben használt fertőtlenítő hatású készítmények használata,

- gyakori hüvelyöblögetés,

- bővebb vérzéssel járó menstruáció,

- egyes fogamzásgátlók alkalmazása és

- gyakori szexuális élet esetén ajánlott.

A Bonolact Pro+ femina kapszulát várandós és szoptatós anyák is szedhetik, alkalmazása során mellékhatás megjelenése nem ismeretes.
Bővebben
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ! :
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ!
További adatok
4 590 Ft
Részletek
Betegtájékoztató

Használati útmutató

BONOLACT
Pro + Femina
kapszula
(14db)

Mielőtt elkezdené a gyógyhatású készítményt alkalmazni, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót. E recept nélkül kapható gyógyhatású szerrel Ön természetes úton járulhat hozzá az egészséges hüvelyflóra kialakításához, megőrzéséhez, fenntartásához. Az optimális hatás elérése érdekében azonban elengedhetetlen a készítmény körültekintő, előírásszerű alkalmazása. Tartsa meg a betegtájékoztatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben szüksége lehet.
Intim probiotikum kapszula az egészséges hüvelyflóráért!

Mi a Bonolact® Pro+femina?
Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását klinikai vizsgálatok igazolják. Speciális probiotikum a természetes, egészséges hüvelyflóra fenntartásáért.

Hogyan hat a Bonolact® Pro+femina?
A Bonolact® Pro+femina speciális tulajdonságai alapján kiválasztott Lactobacillus rhamnosus, GR-1® és Lactobacillus reuteri, RC-14® probiotikus baktériumokat tartalmaz, kapszulázott formában. Ezek a baktériumok általában jelen vannak a nők egészséges hüvelyflórájában és különösen alkalmasak hüvelyben való megtelepedésre. A Bonolact® Pro+femina intim probiotikum baktériumai az emésztőcsatornán keresztül képesek eljutni a hüvelybe. Itt természetes és sokoldalú hatásánál fogva – pl. kitűnő megtapadó képességű, tejsavtermelő, baktericid termelő, gombaellenes, immunerősítő – hozzájárulhat az egészséges hüvelyflóra kialakításához, fenntartásához, illetve megőrzéséhez.

Mit tartalmaz a kapszula?
51mg élő probiotikus hatású baktériumokat: min. 1,5x109 Lactobacillus rhamnosus, GR-1® és min. 1,5x109 Lactobacillus reuteri, RC-14® /kapszula.

Mit tartalmaz még a kapszula?
Segédanyagai: vízmentes glükóz, burgonyakeményítő, mikrokristályos cellulóz és magnézium-sztearát. Kapszulahéj: zselatin, titán-dioxid.

Mikor ajánlott a Bonolact® Pro+femina szedése?
A készítmény elsősorban a menopauzát megelőző időszakban lévő nők részére ajánlott, illetve bármilyen olyan esetben, amely a hüvelyflóra egyensúlyának a felbomlását okozza így:
• Antibiotikumok és/vagy gombaellenes szerek szedése,
• Hüvelyben használt fertőtlenítő hatású készítmények használata,
• Gyakori hüvelyöblögetés,
• Bővebb vérzéssel járó menstruáció,
• Egyes fogamzásgátlók alkalmazása és
• Gyakori szexuális élet esetén ajánlott

Mi várható a Bonolact® Pro+femina használatától?
A Bonolact® Pro+femina speciálisan a nők számára készült termék. A készítmény különleges módon képes növelni a hasznos Lactobacillusok számát a hüvelyben, ezzel helyreállítani a hüvelyflóra minőségét.

Mikor nem szabad a Bonolact® Pro+femina kapszulát szednie?
A készítmény bármely összetevőjével szembeni egyéni túlérzékenység, valamint az immunrendszer zavarai (pl. HIV- fertőzés) esetén nem javasolt a fogyasztása.

Mit kell tudnia a szedés megkezdése előtt?
A Bonolact® Pro+femina kapszulánként 80mg glükózt tartalmaz ezért ritka, örökletes anyagcserezavarban – glükóz- galaktóz malabszorbcióban – szenvedő betegeknek nem ajánlott a szedése.

Szedhető-e a Bonolact® Pro+femina egyéb gyógyszerek mellett?
A Bonolact® Pro+femina nem rendelkezik szisztémás hatással, ugyanakkor nem ismeretes, hogy más gyógyszerek hatásosságát csökkentené. Azonban egyes gyógyszerek (pl. antibiotikumok) gátolhatják ezen baktériumok növekedését, illetve elpusztíthatják azokat. Így a Bonolact® Pro+femina alkalmazása legalább 3 órával előzze meg más gyógyszerek alkalmazását.

Várandós és szoptatós anyák szedhetik-e a kapszulát?
Ezen élethelyzetekben a készítmény szedhető.

Hogyan és mikor kell a Bonolact® Pro+femina kapszulát bevenni?
A Bonolact® Pro+femina bevétele étkezés közben, folyadékkal javasolt legalább 3 órával bármilyen más gyógyszer alkalmazása előtt.

Napi ajánlott adag?
Naponta 1 kapszulát étkezés közben, 14 napig.

Előfordulhat-e mellékhatás a Bonolact® Pro+femina alkalmazása során?
A Bonolact® Pro+femina alkalmazása során mellékhatás megjelenése nem ismeretes. Ha nem várt hatást észlel, tájékoztassa arról kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Vegye figyelembe, hogy a hosszantartó és kellemetlen mellékhatások kezelésre szorulnak.

Mire kell még ügyelnie a kapszula szedése során?
A kapszulát ne nyissa szét, mivel az aktív alkotórészek terápiás hatása lecsökken vagy megszűnik.

Mennyi ideig szedhető a Bonolact® Pro+femina kapszula?
A Bonolact® Pro+femina alkalmazása nem okoz függőséget, hosszantartó használata során mellékhatás megjelenése nem ismert. Így használatának nincs időbeni korlátja. A készítményt kúraszerűen, a panaszok megszűnéséig alkalmazza. Ha a panaszok ismételten jelentkeznek, új kúra kezdhető. Amennyiben hosszantartó használata során kellemetlen mellékhatást észlelne, tájékoztassa kezelőorvosát, gyógyszerészét.

Miért fontos az egészséges hüvelyflóra?
A női hüvely rendkívül érzékeny szerv. Mikroflórájának kényes egyensúlyát teljesen hétköznapi dolgok is egyszerűen felboríthatják, amelyek kellemetlen tüneteket, rossz közérzetet és betegségeket is okozhatnak. Az egészséges felnőtt nők hüvelyflórájának túlnyomó részét a Lactobacillusok képezik. Ezek a jótékony baktériumok megfelelő nagyságrendben kedvező hatásaiknak köszönhetően megnehezítik a kevésbé kedvező baktériumok és egyéb káros mikroorganizmusok elszaporodását.

Hogyan kell tárolni a terméket?
Legfeljebb 25 °C-on tárolandó, eredeti csomagolásban, jól lezárt kupakkal.
Gyermekek elől elzárva tartandó.

Nyilvántartási szám: OGYI-964/2006
Csomagolási egység: 14 db/doboz

Gyártó/forgalomba hozatali engedély jogosultja:
Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft. 9200 Mosonmagyaróvár, Lucsony u. 24.

Adatok
Cikkszám
5999881750256
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek