Házhozszállítás

Házhozszállítás

Tanúsítvány

SSL Certificate

INGYENES a kiszállítás 15 000 ft értékű vásárlás felett!

Béres Minera cseppek kutyáknak 30ml

Béres Minera cseppek kutyáknak 30ml
Béres Minera cseppek kutyáknak 30ml
A Béres Minera cseppek ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmazó gyógyhatású készítmény. Immunerősítő táplálékkiegészítő, amelyet nemcsak gyógykezelés, hanem megelőzés céljából is lehet használni.

Bővebben
4 890 Ft
Részletek

A Béres Minera cseppek ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmazó gyógyhatású készítmény. Immunerősítő táplálékkiegészítő, amelyet nemcsak gyógykezelés, hanem megelőzés céljából is lehet használni.
A Minera cseppek az ásványi anyagokat pont az adott állatfaj számára szükséges mennyiségben és arányban tartalmazzák. Ha egy szervezetben ásványianyag hiány lép fel, akkor az immunrendszer meggyengül, ezáltal az élőlény védekezésképtelenné válik a különféle megbetegedésekkel szemben, illetve sokkal lassabban, nehezebben épül fel egy megbetegedésből. E mellett kialakulhatnak még különféle anyagcserezavarok, kondícióromlás, étvágytalanság, kedvetlenség és általános rossz állapot.
Ásványianyag hiány nemcsak a nem megfelelően táplált állatokban léphet fel, hanem azoknál is, amelyek keveset mozognak, egészségtelen (pl. városi) környezetben élnek, vagy folyamatosan nagy stressznek és terhelésnek (munkakutyák, vemhes- és szoptató anyák) vannak kitéve. Éppen ezért a legtöbb városi környezetben tartott kutyánál és macskánál érdemes időnként egy Minera csepp kúrát tartani, hogy szervezetük feltöltődhessen, és ne kerüljön ásványianyag hiányos állapotba.
A Béres csepphez hasonlóan kiválóan alkalmas anyagcserezavarok, étvágytalanság és gyengeség esetén, az ellenállóképesség és a kondíció javítására, fertőző betegségek után a minél gyorsabb felépülés eléréséhez, valamint az immunrendszer általános erősítésére.
Nagy segítséget jelenthet daganatos megbetegedésekben is a gyógyszeres terápia mellett.
Fakó szőrzet, szőrhullás, vedlés esetén javítja a szőrzet minőségét, regenerálja a bőrt és védi a nyálkahártyákat. Jelentős szerepet kaphat még kiállításra készülő állatoknak a felkészítés idején, munkakutyáknak és nagy almot nevelő szoptató szukáknak a terhelés elviselésében, fokozott stressznek kitett, lakásban tartott kedvenceknek pedig a kedvetlenség és a depresszió elkerülésében.

Összetétel: Bór: 0,27 mg, Molibdén:0,067 mg , Vanádium:0,0033 mg, Króm: 0,023 mg, Réz: 0,27 mg, Vas: 2 mg, Jód: 0,017 mg, Mangán: 0,67 mg, Magnézium: 16,7 mg, Szelén: 0,017 mg, Cink: 1,67 mg, Vivő- és segédanyag: ad 30,0 ml

A Minera cseppek A.U.V. nyomelemeket és ásványi anyagokat tartalmaz olyan arányban, ahogy azt a kutyák és macskák szervezete igényli. A készítményt önmagában megelőzés céljából, vagy a gyógyszeres kezelés kiegészítésére alkalmazzuk.

Javallat:
– anyagcserezavarok, étvágytalanság, gyengeség esetén,
– ellenálló képesség javítására,
– bizonytalan eredetű kondícióromlás idején,
– daganatos megbetegedésekben a gyógyszeres terápia táplálékkiegészítéseként,
– fertőző megbetegedések esetén a gyorsabb felépülésre, az immunrendszer erősítésé,
– műtéti felkészítés, műtét utáni felépülés időszakában,
– nyomelempótlásra,
– a szőrzet minőségének javítására, fakó szőrzet, szőrhullás esetén,
– a bőr és a nyálkahártya védelmére, a bőr regenerálására, vedléskor,
– kiállításra felkészítés idején,
– vemhesség, szoptatás idején,
– minden kórképnél a gyógyszeres kezelés kiegészítésére és az előírt adagban a fenti kórképek megelőzésére.

Alkalmazás módja:
Szájon át ivóvízbe, vagy táplálékba keverve, illetve esetenként közvetlenül.

Adagolás:
1 csepp / testtömegkg annyi ivóvízbe, vagy táplálékba, amennyit az állat biztosan elfogyaszt.
A készítményt betegségmegelőzés és roborálás céljából 2 hónapon át kell adagolni az állatnak.
A készítmény adagolását egy hónapos közbeiktatott szünet után javasoljuk megismételni.
Terápiás kezelések esetén alkalmazva (pl. daganatos és fertőző megbetegedések esetén) táplálékkiegészítőként a kezelő állatorvos utasítása szerint alkalmazandó.

Kiszerelés: 30 ml

Adatok
Cikkszám
96454657885
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek