Házhozszállítás

Házhozszállítás

INGYENES a kiszállítás 18 000 ft értékű vásárlás felett 2 kg-ig!

BOLFO BOLHAIRTÓ SAMPON

BOLFO BOLHAIRTÓ SAMPON
BOLFO BOLHAIRTÓ SAMPON
Kutyák bolha fertőzésének (Ctenocephalides felis) megszüntetésére.

Hatóanyag: Propoxur: 1,1 mg/ml.Javallat:Kutyák bolha fertőzésének (Ctenocephalides felis) megszüntetésére. A Bolfo sampon felhasználható a bolhacsípés okozta allergiás bőrgyulladás (FAD) gyógykezelése részeként.

Bővebben
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ! :
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ!
További adatok
3 590 Ft
Részletek

Kutyák bolha fertőzésének (Ctenocephalides felis) megszüntetésére.

Hatóanyag: Propoxur: 1,1 mg/ml.Javallat:Kutyák bolha fertőzésének (Ctenocephalides felis) megszüntetésére. A Bolfo sampon felhasználható a bolhacsípés okozta allergiás bőrgyulladás (FAD) gyógykezelése részeként.

Ellenjavallatok:Beteg vagy lábadozó állatok kezelésére nem alkalmazható.Szoptató szukáknál nem alkalmazható.3 hónaposnál fiatalabb kutyánál nem alkalmazható.Nagyfelületű bőrsérülés esetén nem alkalmazható.

Mellékhatások:Nagyon ritka esetben hányás és hasmenés előfordulhat. Ha súlyos nemkívánatos hatást vagy egyéb, az alkalmazási utasításban nem szereplő hatásokat észlel, értesítse erről a kezelő állatorvosát!

Adagolás és alkalmazás módja:Alaposan öblítsük le a kutyát langyos vízzel, hogy a szőrzet nedves legyen. Dörzsöljük be a szőrzetet alaposan a Bolfo samponnal, nem kifelejtve a fejet, a nyakat és a füleket.Vigyázzunk, hogy a Bolfo sampon a kezelt állat szemébe, nyálkahártyáira ne kerüljön.Hagyjuk a Bolfo sampont kb. 5 percig hatni, majd öblítsük le. Ha a sampon véletlenül szembe kerül, bő vízzel azonnal alaposan öblítsük ki. A készítmény felhasználható a bolhacsípés okozta allergiás bőrgyulladás (FAD) gyógykezelési stratégiájának részeként. Ha szükséges, további segítségért állatorvoshoz kell fordulni.

Különleges figyelmeztetések: Más inszekticid készítménnyel egyidejűleg nem alkalmazható.Kezelés után a kutyát nem szabad természetes vízbe engedni, amíg a szőre meg nem száradt. A Bolfo sampon azonnal elpusztítja az állaton lévő bolhákat, de hosszú távú védőhatása nincs. Ezért 3-7 nap múlva szükség lehet a kezelés megismétlésére, a szőrzet hosszától, az évszaktól és a környezet bolha fertőzöttségétől függően.A kutyán lévő kifejlett bolhák mellett a környezetben peték, lárvák és bábok is lehetnek, melyek megfelelő idő alatt bolhává fejlődhetnek. Ezért a hatékony bolhaellenes stratégia részeként szükség lehet az állat tartózkodási helyén előforduló fejlődési alakok ellen is védekezni.El kell kerülni a készítmény bőrrel, szemmel, szájjal való érintkezését, mivel közvetlenül a bőrre kerülve vagy lenyelve mérgező lehet, valamint bőr- és szemirritációt okozhat.A terhesség harmadik harmadában lévő állapotos nők nem alkalmazhatják a készítményt, mert annak hatóanyaga méh összehúzódásokat okozhat.A kezelés alatt gumikesztyű viselése javasolt. A készítmény használatát követően bő vízzel alaposan kezet kell mosni.Véletlen szembe vagy bőrre kerülés esetén bő vízzel azonnal le kell öblíteni.Véletlen lenyelés vagy rosszullét esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, bemutatva a készítmény használati utasítását vagy címkéjét.Ezt az állatgyógyászati készítményt tilos keverni más állatgyógyászati készítménnyel.Kizárólag külsőleges alkalmazásra.Különleges tárolási előírások:Legfeljebb 30 Celsius fokon tárolható. Nem fagyasztható.

Különleges óvintézkedések a fel nem használt készítmények vagy hulladékainak megsemmisítésére, ha szükséges:A fel nem használt állatgyógyászati készítményt, valamint a keletkező hulladékokat a helyi követelményeknek megfelelően kell megsemmisíteni. A propouxor veszélyes lehet a vízi élőlényekre és a méhekre. El kell kerülni, hogy a készítmény vagy a kiürült csomagolóanyag élővizekbe jusson.„Kizárólag állatgyógyászati alkalmazásra" szavak és a kiadhatóságra és felhasználásra vonatkozó feltételek és korlátozások:Kizárólag állatgyógyászati alkalmazásra. Szabadon forgalmazható.Figyelmeztetés:Gyermekek elől gondosan el kell zárni!

Forgalomba hozatali engedély jogosultjának, továbbá amennyiben ettől eltér, a gyártási tételek felszabadításáért felelős gyártó neve és címe:- Forgalomba hozatali engedély jogosultja: Bayer Hungária Kft. Budapest.- Gyártási tételek felszabadításáért felelős gyártó: KVP Pharma + Veterinär Produkte GmbH, Kiel, Németország, (Bayer AG Németország 100%-os tulajdonú leányvállalata).Forgalomba hozatali engedély száma:- 2893/1/11 MgSzH ÁTI (100 ml).- 2893/2/11 MgSzH ÁTI (250 ml).Felhasználható: A dobozon, csomagoláson jelzett időpontig.Forrás: A termék használati utasítása.

Adatok
Cikkszám
654646645554
Tömeg
200 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek