Házhozszállítás

Házhozszállítás

Tanúsítvány

SSL Certificate

INGYENES a kiszállítás 15 000 ft értékű vásárlás felett!

Alpine FlyFit - Sz?r?s füldugó utazáshoz 1 pár

Alpine FlyFit - Sz?r?s füldugó utazáshoz 1 pár
Alpine FlyFit - Sz?r?s füldugó utazáshoz 1 pár
A FlyFit speciális szűrői megoldást nyújtanak a nyomáskülönbség okozta füldugulás és a kellemetlen környezeti zajok ellen az autóban, a vonaton és a repülőgépen. Elsősorban utazáshoz ajánlott, de alkalmas lehet nyaralásokon is különböző helyzetekben.

Bővebben
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ! :
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ!
További adatok
3 990 Ft
Részletek

Leírás

Évente több millió ember utazik repülővel szerte a világon. Közülük sokakat érint kellemetlenül a nyomáskülönbség vagy fülfájás a repülő fel- és leszállása közben. Néhányan a monoton repülőgépzúgást és az utastársak zaját tartják zavarónak és fárasztónak. Az Alpine kifejlesztett egy különleges füldugót erre a célra: a FlyFit-et. Ezekkel a tökéletes kialakítású füldugókkal a nyomáskülönbség okozta kellemetlenség és a hangos útitársak a múlté, miközben mégis tudunk italt rendelni a stewardess-től. A FlyFit füldugók nyugodt repülőutat és relaxált vakációindítást biztosítanak.

Termékjellemzők:

 • Megakadályozza a nyomáskülönbség okozta fülfájást a repülőn
 • A bosszantó motorzúgás és alapzaj csendesedik
 • A beszéd továbbra is hallható
 • Rendkívül kényelmes AlpineThermoShape™ anyag
 • Egyedi puha szűrők
 • Egyedülálló minigrip, hogy könnyen kivehető legyen a füldugó
 • Alpine Cleaner a könnyebb tisztításhoz
 • Kényelmes, kompakt tároló
 • Repülés közben egész úton viselhető
 • Használható autóban, vonaton és buszon
 • Nem szilikon
 • Többszöri használatra

Forradalmi füldugómodell

A húszéves tapasztalat lehetővé tette, hogy az Alpine kidolgozza az új, tökéletes füldugó modellt. A rendkívül jól megtervezett, alaposan tesztelt, megújult forma által a füldugók mélyen ülnek a fülben és tökéletesen illeszkednek.

AlpineAcousticFilters™ - nyomásszabályozás

A FlyFit repülőn viselve szabályozza a dobhártyát érő kellemetlen nyomást fel- és leszálláskor. A szűrők szelepként működnek, fokozatos, állandó nyomásegyensúlyt biztosít a külső környezet és a középfül között. A fülnek így elegendő ideje van alkalmazkodni a különböző nyomásvariációkhoz. Ezen kívül a FlyFit speciális akusztikus szűrői védelmet nyújtanak a bosszantó környezeti zajokkal szemben. A füldugó megkönnyíti a pihenést és a kikapcsolódást hosszabb repülőutak során, de alkalmas busszal, vonattal vagy autóval megtett utakon is.

Puha szűrők - kivételesen rugalmas

A FlyFit füldugók egyedülálló, puha, kényelmes és rugalmas szűrőkkel rendelkeznek. Az Alpine SleepSofttal együtt a FlyFit az egyetlen, lágy szűrőkkel ellátott füldugó a piacon. Még nagyobb kényelmet biztosít az utazás során. Ennek köszönhetően akkor is kényelmes, ha fejünket a széken vagy a nyakpárnán pihentetjük.

ÚJDONSÁG – ideális minigrip

A FlyFit füldugók most egyedülálló minigrippel rendelkeznek. Ezzel a praktikus kiegészítővel még könnyebben kivehetők a füldugók a fülből. A minigrip igazán kicsi és puha anyagból készült.

Rendkívül kényelmes AlpineThermoShape™ anyag

Az innovatív FlyFit füldugók speciális termoplasztikus anyagból készülnek, melyet az Alpine fejlesztett ki: ez az AlpineThermoShape™. Alkalmazkodik a fül alakjához, hogy a hallásvédő tökéletesen illeszkedjen a hallójáratba és a helyén maradjon. Ez garantálja az optimális csillapítást és a kényelmes illeszkedést anélkül, hogy kellemetlen nyomást gyakorolna a fülekre. Nem tartalmaz szilikont, ezért nem okoz allergiás reakciót.

Alpine Cleaner

A FlyFit egy praktikus tisztítóeszközzel érkezik, mely segít eltávolítani a füldugóról a szennyeződéseket. A füldugók megfelelő tisztításával hosszabb ideig élvezhetjük annak előnyeit.

Élettartam és tisztítás

A füldugó átlagos élettartama körülbelül 2-3 év, ez nagyban függ a használat gyakoriságától, az ápolástól és az egyéni jellemzőktől. A füldugót minden használat után langyos, szappanos vízzel tisztítsuk. Megnövelhetjük élettartamát az Alpine Ear Spray alkalmazásával, mely alaposan mégis kíméletesen tisztítja a füleket. Különösen ajánlott túlzott fülzsírtermelődés esetén.

Holland dizájn

Az Alpine hallásvédő exkluzív holland dizájnnal rendelkezik. Minden füldugót és szűrőrendszert Hollandiában gyártanak.

A csomagolás tartalma:

 • Két univerzális termoplasztikus hallásvédő
 • Két puha akusztikus szűrő
 • Alpine Cleaner
 • Műanyag tároló
 • Alpine applikátor

Alpine FlyFit csillapítási értékek

EN 352-2: 2002 kompatibilis

Frekvencia Hz 63 125 250 500 1000 2000 4000 8000
Általános csillapítás dB 5,9 8,4 11,0 14,0 19,0 24,0 25,0 21,2
Standard eltérés dB 4,0 3,4 3,0 2,5 3,3 4,5 4,0 4,3
Feltételezheto védelem dB (APV) 1,9 5,0 8,0 11,5 15,7 19,5 21,0 16,9

 

Névleges átmérő: 9-12 mm

H=19 M=15 L=10 SNR=17 NRR=14,4-20,1

Műszaki adatok

Súly: 30 gramm
Méret: 100×80×20mm
Anyag: AlpineThermoShape™
szín: fehér

EAN kód: 8717154026139

Adatok
Cikkszám
8717154025330
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek