Házhozszállítás

Házhozszállítás

INGYENES a kiszállítás 18 000 ft értékű vásárlás felett 2 kg-ig!

Akustone fültisztító fülspray 15ml

Akustone fültisztító fülspray 15ml
Akustone fültisztító fülspray 15ml
Az AkusTone segít a megfelelő fülhigiénia fenntartásában és megkönnyíti a fülzsírdugó eltávolítását. Összetevői gyengéden feloldják a külső hallójáratokban maradt fülzsírt, így segítve a megfelelő fülhigiéniát és a fülzsírdugó eltávolítását, illetve megelőzik annak kialakulását.
Bővebben
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ! :
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ!
További adatok
2 490 Ft
Részletek
Besorolás típusa: gyógyászati segédeszköz

Figyelmeztetés:
A készítmény nem alkalmazható, amennyiben bármely összetevőjével szemben allergia áll fenn, valamint hallószervi megbetegedés, megrepedt dobhártya esetén vagy ha idegen test van a fülben. Nem alkalmazható szemben, orrban vagy a szájüregben! Csecsemőknél történő alkalmazás esetén kérjen orvosi tanácsot. Csecsemőknél és gyermekek esetében körültekintő alkalmazás javasolt. Amennyiben a fülzsírdugó feloldására alkalmazzák a készítményt, és a tünetek 5 napnál tovább tartanak, orvoshoz kell fordulni! Higiéniai megfontolásból a készítmény használata egy személynek javasolt.

Ajánlott adagolás:
Gyermekeknek és 3 hónaposnál idősebb csecsemőknek: 1 befúvás, felnőtteknek: 1-2 befúvás a külső hallójáratokba.Fülzsírdugó feloldásához: napi 3-5 alkalommal.Megelőzéshez: hetente 1-2 alkalommal


Tárolás:
Gyermekektől elzárva tartandó! Az eredeti csomagolásban tárolandó. Ügyeljen a megfelelő tárolási körülmények betartására. A feltüntetett lejárati idő után ne használja a készítményt.


Fő összetevők:
Olivaolaj, mandulaolaj, jojobaolaj


Összetevők:
Olivaolaj, mandulaolaj, jojobaolaj, folyékony paraffin, E-vitamin, poliszorbát 80. klorofill rézkomplexei
Adatok
Cikkszám
5902802701107
Tömeg
100 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek