Házhozszállítás

Házhozszállítás

Tanúsítvány

SSL Certificate

15 000 ft értékű vásárlás felett INGYENES a kiszállítás, valamint rendelése mellé tanácsadási kupont adunk!

Aknesol Clean folyadék pattanásokra 50ml

Aknesol Clean folyadék pattanásokra 50ml

Aknesol Clean folyadék pattanásokra 50ml

Aknesol Clean folyadék pattanásokra 50ml

Mitesszer, pattanás és akne a fiatalok rettegett ellenségei. Serdülők, tinédzserek, fiatal felnőttek jelentős része mindennapos küzdelmet folytat ellenük. Bár a pattanás a kor természetes kísérőjelensége, sok fiatal számára mégis komoly lelki vívódást jelent, ha egy netán több pötty virít egyidejűleg az arcán, nyakán, hátán, s persze mindig a legrosszabbkor.

 

A pattanások néhány nap, esetleg hét alatt eltűnhetnek, de újak keletkezhetnek. Kezelés hiányában a pattanásból szőrtüszőgyulladás, akne alakulhat ki, amely torzító heggel gyógyulhat. A pattanásos bőr szorongást, szégyenérzetet, gátlásosságot eredményezhet másodlagos problémaként.

 

Az AKNESOL CLEAN® komplex összetevői gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, szárító, hámlasztó , regeneráló hatást fejtenek ki a pattanásos, gyulladt, aknés bőrfelületen.

Bővebben
1 790 Ft
Részletek

Aknesol Clean folyadék pattanásokra 50ml

Termékleírás

 

Serdülők, tinédzserek, fiatal felnőttek jelentős része mindennapos küzdelmet folytat a pattanáso ellen.

Bár a pattanás a kor természetes kísérőjelensége, sok fiatal számára mégis komoly lelki vívódást jelent, ha egy netán több pötty virít egyidejűleg az arcán, nyakán, hátán, s persze mindig a legrosszabbkor. A pattanások néhány nap, esetleg hét alatt eltűnhetnek, de újak keletkezhetnek.

Kezelés hiányában a pattanásból szőrtüszőgyulladás, akne alakulhat ki, amely torzító heggel gyógyulhat. A pattanásos bőr gátlásosságot eredményezhet másodlagos problémaként.

Hogyan segít az aknesol clean pattanások elleni harcban?

Az aknesol clean komplex összetevői gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, szárító, hámlasztó, regeneráló hatást fejtenek ki a pattanásos, gyulladt, aknés bőrfelületen.

Hogyan működik az aknesol clean?

4 in 1, azaz 4 támadásponttal a pattanások ellen:

gyulladáscsökkentés: pattanások megelőzése, kialakult pattanások kezelése. Fertőtlenítés: pórusok tisztítása. Szárítás, hámlasztás: pattanások szárítása, faggyútermelés szabályozása. Bőr regenerálás, megújítás: bőr kondicionálása.

Aknesol clean összetétele: pattanások elleni kozmetikum, az Aknesol gyógyhatású készítmény továbbfejlesztett változata. 2 új hatóanyagot tartalmaz, amely a gyulladt, pattanásos bőr kiváló ellenszere, 1 komponens redukált mennyiségben szerepel. Szelídebbé tettük a készítményt a hatás kiszélesítésével. A két új hatóanyaggal több támadáspontú készítményt fejlesztettünk ki, azaz: Kamilla tinktúra: gyulladáscsökkentő hatása mellett a bőr kondicionálása, regenerálása a feladata. Szalicilsav: szárító, hámlasztó hatásával a faggyútermelést is szabályozza. A klasszikus gyógyszer komponens, meténamin mennyiségét csökkentettük, hogy a mindennapos használatban bőrbarát, kíméletes megoldást nyújthassunk enyhébb esetekben is. Kamilla tinktúra: gyulladáscsökkentő, bőrregeneráló hatású. Benzoe tinktúra: fertőtlenítő hatású, így véd a tovább fertőződés ellen. Szalicilsav: a pattanások és mitesszerek ellen az egyik leghatásosabb helyileg használt összetevő. Kémiai hámlasztó, zsírban oldódik, így képes a pórusok belsejében is hámlasztani, ezzel mintegy "kitisztítva" azokat. Hatásos gyulladáscsökkentő is. Meténamin: antibakteriális hatású.

Indikáció: pattanások,pattanások megelőzése, faggyútermelés szabályozása, pórusok tisztítása, pattanások szárítása, bőr gyorsabb regenerálása, bőr megújítása.

Adatok
Cikkszám
599885407019
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek