Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Aknesol Clean folyadék pattanásokra 50ml

Aknesol Clean folyadék pattanásokra 50ml
Aknesol Clean folyadék pattanásokra 50ml

Aknesol Clean folyadék pattanásokra 50ml

Mitesszer, pattanás és akne a fiatalok rettegett ellenségei. Serdülők, tinédzserek, fiatal felnőttek jelentős része mindennapos küzdelmet folytat ellenük. Bár a pattanás a kor természetes kísérőjelensége, sok fiatal számára mégis komoly lelki vívódást jelent, ha egy netán több pötty virít egyidejűleg az arcán, nyakán, hátán, s persze mindig a legrosszabbkor.

 

A pattanások néhány nap, esetleg hét alatt eltűnhetnek, de újak keletkezhetnek. Kezelés hiányában a pattanásból szőrtüszőgyulladás, akne alakulhat ki, amely torzító heggel gyógyulhat. A pattanásos bőr szorongást, szégyenérzetet, gátlásosságot eredményezhet másodlagos problémaként.

 

Az AKNESOL CLEAN® komplex összetevői gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, szárító, hámlasztó , regeneráló hatást fejtenek ki a pattanásos, gyulladt, aknés bőrfelületen.

Bővebben
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ! :
FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELHETŐ!
További adatok
1 790 Ft
Részletek

Aknesol Clean folyadék pattanásokra 50ml

Termékleírás

 

Serdülők, tinédzserek, fiatal felnőttek jelentős része mindennapos küzdelmet folytat a pattanáso ellen.

Bár a pattanás a kor természetes kísérőjelensége, sok fiatal számára mégis komoly lelki vívódást jelent, ha egy netán több pötty virít egyidejűleg az arcán, nyakán, hátán, s persze mindig a legrosszabbkor. A pattanások néhány nap, esetleg hét alatt eltűnhetnek, de újak keletkezhetnek.

Kezelés hiányában a pattanásból szőrtüszőgyulladás, akne alakulhat ki, amely torzító heggel gyógyulhat. A pattanásos bőr gátlásosságot eredményezhet másodlagos problémaként.

Hogyan segít az aknesol clean pattanások elleni harcban?

Az aknesol clean komplex összetevői gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, szárító, hámlasztó, regeneráló hatást fejtenek ki a pattanásos, gyulladt, aknés bőrfelületen.

Hogyan működik az aknesol clean?

4 in 1, azaz 4 támadásponttal a pattanások ellen:

gyulladáscsökkentés: pattanások megelőzése, kialakult pattanások kezelése. Fertőtlenítés: pórusok tisztítása. Szárítás, hámlasztás: pattanások szárítása, faggyútermelés szabályozása. Bőr regenerálás, megújítás: bőr kondicionálása.

Aknesol clean összetétele: pattanások elleni kozmetikum, az Aknesol gyógyhatású készítmény továbbfejlesztett változata. 2 új hatóanyagot tartalmaz, amely a gyulladt, pattanásos bőr kiváló ellenszere, 1 komponens redukált mennyiségben szerepel. Szelídebbé tettük a készítményt a hatás kiszélesítésével. A két új hatóanyaggal több támadáspontú készítményt fejlesztettünk ki, azaz: Kamilla tinktúra: gyulladáscsökkentő hatása mellett a bőr kondicionálása, regenerálása a feladata. Szalicilsav: szárító, hámlasztó hatásával a faggyútermelést is szabályozza. A klasszikus gyógyszer komponens, meténamin mennyiségét csökkentettük, hogy a mindennapos használatban bőrbarát, kíméletes megoldást nyújthassunk enyhébb esetekben is. Kamilla tinktúra: gyulladáscsökkentő, bőrregeneráló hatású. Benzoe tinktúra: fertőtlenítő hatású, így véd a tovább fertőződés ellen. Szalicilsav: a pattanások és mitesszerek ellen az egyik leghatásosabb helyileg használt összetevő. Kémiai hámlasztó, zsírban oldódik, így képes a pórusok belsejében is hámlasztani, ezzel mintegy "kitisztítva" azokat. Hatásos gyulladáscsökkentő is. Meténamin: antibakteriális hatású.

Indikáció: pattanások,pattanások megelőzése, faggyútermelés szabályozása, pórusok tisztítása, pattanások szárítása, bőr gyorsabb regenerálása, bőr megújítása.

Adatok
Cikkszám
599885407019
Tömeg
100 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek