Házhozszállítás

Házhozszállítás

Tanúsítvány

SSL Certificate

15 000 ft értékű vásárlás felett INGYENES a kiszállítás, valamint rendelése mellé tanácsadási kupont adunk!

Advantix spot on 25-40 kg közötti kutyáknak a.u.v.

Advantix spot on 25-40 kg közötti kutyáknak a.u.v.

Advantix spot on 25-40 kg közötti kutyáknak a.u.v.

5x-ös védelem kullancsok, bolhák, szúnyogok, legyek és tetvek ellen. Macskákon történő alkalmazása tilos! Kiszerelés: 1x4,0ml

Bővebben
3 190 Ft
Részletek

Jellemzők
Ektoparazitikum kutyák részére
Advantix spot on 25-40 kg közötti kutyáknak 4,0 ml/pipetta. Hatóanyagok: 100 mg/ml imidakloprid és 500 mg/ml permetrin.
Javallatok: Az Advantix spot on elpusztítja a kullancsokat, bolhákat és szőrtetveket. Távol tartja a kullancsokat, szúnyogokat, lepkeszúnyogokat, szuronyos istállólegyeket. Alkalmazható a bolhacsípés okozta allergiás bőrgyulladás (FAD) kezelési programjának részeként. Csökkenti a kullancsok közvetítette ferőzések (borreliosis, rickettsiosis, ehrlichiosis) kockázatát. Csökkenti a szúnyogok és lepkeszúnyogok közvetítette fertőzések (leishmaniosis) kockázatát. Távol tartja a szuronyos istállólegyet, ezzel segít megelőzni a légycsípés okozta allergiás bőrgyulladás kialakulását
Kérjen állatorvosától vagy gyógyszerészétől további felvilágosítást! Alkalmazás előtt, illetve további információért olvassa el a használati utasítást. Tk.sz.: Advantix spot on 25-40 kg közötti kutyáknak: 2529/1-6/09 MgSzH ÁTI.
Ellenjavallatok
Ellenjavallatok: Macskáknak nem adható. Nem alkalmazható 7 hetesnél fiatalabb és 1,5 kg-nál kisebb testtömegű , illetve a az Advantix spot on 40-60 kg közötti kutyák készítmény esetében 40 kg-nál kisebb testtömegű kutyakölykön.
Hatóanyag/Összetevők
imidakloprid, permetrin
Adagolás
Bőrön való külsőleges használatra. A kutya testtömegének megfelelő Advantix készítményt kell alkalmazni. Vemhesség és szoptatás ideje alatt alkalmazható.
Havonta
Kiszerelés
1x4,0ml
Használati utasítás
https://atiportal.nebih.gov.hu/docs/1909/hasznut.pdf

Adatok
Cikkszám
65464656654
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek